8 haziran 2016 mardin midyat'ta bombalı saldırı

imschrolled
bir son dakika haberi.

\"Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Bomba yüklü aracın emniyetin önünde patlatılması sonrası teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Saldırıda 1 polisin şehit olduğu 2 sivil hayatını kaybetti, 30'dan fazla kişi de yaralandı.\" (haber yazısı/milliyet)

çok ağır süreçler. 1 insanın hayatının ne kadar değerli olduğunu bilen toplumumuz alıştırılmak zorunda bırakılıyor. alışmayalım. iyiye gitmiyoruz, çok net. gülmek zor, ölmek kolay güzel ülkemde. Allah rahmet eylesin, umarım temiz bir sabaha uyanırız.
melankomik
3 kişi hayatını kaybetmiş . allah rahmet eylesin. bomba yüklü bir minibüs nasıl emniyetin önüne kadar gelebiliyor ben bunu anlamıyorum. ! barikata takılıp patlamış yazıyor. bir barikat mı. nerelerden geçip geldi o araba. !!!
Plastantia
Ülkemizde sıradan bir gün. Alternatif haberler;
-İftarda çorbası geç gelince lokantayı taradı 5 ölü.
- kayınvalidesine kızdı karısını ve iki çocuğunu öldürdü.
-asker uğurlamasinda kavga çıktı 3 yaralı
- cezaevini yaktılar, doktoru dövdüler........
Sugge
hamile bir polis memuru saldırıda şehit olmuş. bunu yazmakta gerçekten zorlanıyorum. allah rahmet eylesin.
cayisallama
O kadar canım sıkılıyor ki bu olaylara diyecek tek kelimem kalmıyor. Allah bin belalarını versin. Şu ramazanın hürmetine kıran girsin köklerine.

Devletin bu olaylara bir son vermesi gerekiyor. Bunun için gerekli olan neyse o yapılmalı. Yapamayan kişi, yetkili istifa etmeli çözebilecek insanlara yer vermesi gerekiyor. Yeter artık. Ramazan günü ocaklarına ateş düşenlerin bakışları ile bizim medyadan gördüğümüz kadarıyla yaşadığımız acı çok farklı. allah sabırlar versin.

--- (gbkz: spoiler) ---

Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Aracın uzaktan kumanda ile patlatılmadığı, saldırının bir intihar saldırısı olduğu belirtiliyor. Bomba yüklü aracın Batman istikametinden kente giriş yaptığı güvenlik güçlerinden edinilen bilgiler arasında. Saldırganın Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araç ile girmeye çalıştığı, güvenlik güçleri tarafından fark edilmesi üzerine aracın bina önündeki bariyerlerde infilak ettirildiği belirtiliyor.

Saldırıya ilişkin ilk resmi açıklama Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi. Saldırının failinin PKK olduğunu söyleyen Yıldırım 'Saldırıda 1 polisimiz şehit oldu. 2 vatandaşımız da hayatını kaybetti' açıklamasında bulundu. Mardin Valiliği'nden yapılan son açıklamada ise 2'si polis, 3'ü sivil 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 51 kişinin de yaralandı belirtildi.

--- (gbkz: spoiler) ---
elfirâşetüzzerka
bi arkadaşımın küçük yeğenlerinin yaralandığı saldırıdır. daha onlar çocuk ya. hani kürtlerin haklarını(!) savunuyordunuz siz? o çocuklar da kürt değil mi? ne biçim insanlarsınız ki çoluk çocuğa zarar verebiliyorsunuz?
bu ramazan hürmetine o bombalar kafanızda patlasın inşallah. yeter artık. yeter.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches