acil servislere artık kız bakmaya gidiliyor

Sugge
https://www.youtube.com/watch?v=7_t9DHrP7g8&feature=youtu.be
başbakan binali yıldırım tarafından grup konuşmasında dile getirilen cümlecik.
(bkz:işleve takılmamak)
TurinTurambar
memleket yangın yeri olmuş. isviçre konforunda beyanatlar veriliyor. biz ne yaşadığımızı bilmiyoruz sanki. dalga geçmek istesen bu kadar olur.
zinzal
bu adam bahçeli ile yarışmaz açık ara bayrağı kaptığı gibi gider. Nasıl bir düşünce yapısı var anlayamadım doğrusu. Ulan acil servis dediği yere ya hiç gitmedi ya da ne dediğini gerçekten bilmiyor bizim hacı abi. Şu dünya üzerinde belki de en fazla acının olduğu yerlerden biridir o acil servisler.

İnsanlar Allaha öyle bir yalvarır ki orada, insanlar acıya o kadar tahammül etmeye çalışır ki, insanlar belki de hayatlarında ilk defa en büyük acılarının yaşadığı yerdir. Neymiş kız bakmaya gidiliyormuş. valla biz gitmiyoruz gidenlerin kafalarından ben de istiyorum.

Sorsanız kendi icraatlerini pazarlıyor dersiniz. Neyse yazamayacağım. Bu yazı saçma bir konu ile ilgli en fazla düşündüğüm ve yazdığım şeydir belki de.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches