vldn'ın vedası

elfirâşetüzzerka
bu sözlükte ilginçtir ki veda başlıklarına rastlamadım. ilk başlık benden olsun (u:☺)
gerçi benim adım (gbkz:elfirâşetüzzerka) oldu ama vldn olarak bildiğiniz için kendi adımla açayım dedim.
eveet sevgili yazarlar, en bi sevdiğiniz yazar(!) olaraktan sözlüğe, sizlere ve değerli başlıklarınıza veda ediyorum. sözlükte şahsıma uygulanan mobbing politikasının bunda etkisi yok falan yok, insanların sözleriyle yılmadığımı ve hiç bi zaman pes eden bi tip olmadığımı az-çok anlamışsınızdır. #direnvldn (u:☺)
insan sözlükte takılınca sürekli buraya entegre oluyor, baktığı, gördüğü düşündüğü herşeyin tanımını yapıyor, evde bile tanımlarla konuşuyorum artık (u:☺)
azıcık buralardan uzaklaşayım, yazmanın sonu yok, tanımlanacak şeylerin ucu bucağı yok, olayların sonu yok...
ben gidiyorum. sizler buraların tadını çıkarmaya devam edin belki uzun bi zaman sonra uğrarım ama yazmam sanırım. misafir olarak takılmıyorum gördüm mü direkt dalıyorum sözlüğe, uğrayınca aranızda hayalet gibi dolaşacağım yani (u:☺)
kasten ya da sehven kırmış olduklarım varsa affola... amaç kırmak değil ama bazen sanal ortamda kelimeleri ifade etmenin zor olmasıyla ifadelerimiz anlaşılmaz olabiliyor.
spazmoldum
uğurlar olsun .. böyle bir başlık açmayı ben de düşünüyordum .. ancak fazla ciddiye almadan takılmayı düşünüyorum ..
elfirâşetüzzerka
bir daha yazmayacağım sözlük. misafir olarak bile uğramayacağım (u:-ki zaten 1 aydır uğramıyordum da, öyle bi esti, son bi kez girdim)
nihayet kurtuluyorsun benden, buna sevinebilirsin. veda konuşmamı daha önce yaptığım için bi daha yapmama gerek yok sanırım.
iyi günler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches