20 ağustos 2016 gaziantep patlaması

cayisallama
facebook, youtube ve twitter'ın aynı anda erişime kapatılması olayı özetliyor

23 ölü 60 üstü yaralı var sanırım. Allah belalarını versin
gruda
Gaziantep'teki bir ilkokulub bahçesinde düzenlenen düğünde patlama meydana geldi. Gaziantep Valiliği, Şahinbey ilçesindeki terör saldırısında 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 94 kişinin ise yaralandığını bildirdi. Gaziantep'teki patlamada canlı bomba şüphesi var.

Oy anam oy. Ne çok acı var. http://www.ntv.com.tr/turkiye/gaziantepte-patlama,V3_EDkuDsE23WIPzYFtzsQ
issiz adam
Bir düğüne girip kendini patlatacak kadar vicdansız insanların varlığı beni kaygılandırıyor. en mutlu günleri en mutsuz günü olan insanların dertleri beni dertlendiriyor.

Terörün allah belasını versin.
huptrik
Ne cami tanırsınız ne cenaze, ne çocuk tanırsınız ne kadın!
Lafa geldimi barış adalet hede hödö.
Allah düşmanın bile namerdini vermesin.
Bu Ülkeyi Bölemeyeceksiniz!
‪#‎Gaziantep‬
elfirâşetüzzerka
bomba düzeneğini bebek arabasına hazırlamışlar. bebek arabası. düşünün bi, yanınıza gelen bi bebek arabası var ama siz içinde masum bir melek var sanıyorsunuz. içinde insanların canına kıymak için hazırlanmış bir bomba düzeneği olduğu, 40 yıl düşünseniz de aklınıza gelmez. bu kadar adilik alçaklık olmaz ya. korkum, hızlarını alamayıp küçük çocukları hap falan içirip canlı bomba olarak kullanmaları. çünkü şeytanın bile aklına gelmeyecek kötülüğü yapıyorlar. zulmün artması, sonunun geldiğini gösterir. az kaldı bitecekler ama çok can yakacaklar. gözlerini kan bürümüş, bu kadarla yetinmezler. siyasileri de hedef alan, daha büyük olaylar peşinde olduklarından hiç şüphem yok

cehennemin odunları!
hyperion
Acı üstüne acı katmıştır. hdp güruhu da, elazığ da van'da diyarbakırda göstermediği kınama ve yası burda gösterip riyakarlığın rüşdünü ispatta master yapmışlardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches