kemal kılıçdaroğlu'na silahlı saldırı yapılması

elfirâşetüzzerka
http://www.haberaktuel.com/chp-konvoyuna-silahli-saldiri-haberi-1010908.html


artvin şavşat da gerçekleşmiş. chp konvoyuna düzenlenmiş bir saldırıdır. Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına, başbakanına yapılan saldırılara nasıl tepki veriyorsak, seçilmiş muhalefet liderine yapılan saldırıyı da aynı şekilde kınıyoruz.
elfirâşetüzzerka
bu, birliğimize, bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıdır. siyasi yanlılıktan ziyade siyasi bütünlük olarak değerlendirmekteyim.
cumhurbaşkanı-kılıçdaroğlu görüşmesi https://t.co/dK8QVxjM4e

şu (gbkz: tık tık) nasıl yapılıyor bi ara öğretseniz (u:rica ediyorum ☺)
gruda
Kılıçdaroğluna geçmiş olsun Dileklerimi sunuyorum. Askerimize acil şifalar. Pislik bitmiyor içimizde.
cayisallama
Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırısı sonrasında Artvin Ardanuç'ta yaptığı konuşmada, \"Siyasete girerken bir söz verdim. Her zaman her ortamda halktan yana olacağım. Kim ne derse dersin bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör ne de başkaları bizi yıldırır. Çünkü biz Mustafa Kemal'in Türkiye'sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak ile sunulmadı. Cumhuriyeti kanla, gözyaşı ile kurduk. Hiç kimse bize silah gösterecek, tehdit edecek biz de vazgeçeceğiz. Bir canımız var. Allah'ın verdiği bir can, o can, bu ülke, millet uğruna feda olsun diyeceğiz\" diye konuştu.
abuzeroklava
millet kısa bir süreliğine de olsa bir ve beraber olmuştu. Terör yandaşları, vicdansız insanları incitir böyle şeyler. Ne yapmak lazım karışıklık çıkartmak lazım hemde acilen. Bu olayda böyle bir şeydir. Geçmiş olsun kılıçdaroğlu.
zinzal
Allah belasını versin yapanların. Allahtan sağ salim kurtulmuştur. Şehit olan er ışıklar içinde yatsın. Siyasi parti liderlerine yapılan saldırı onu seçenlere de yapılmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches