zekai aksakallı

zinzal
15 temmuz darbe girişiminin başarısız olmasında ordu tarafından kahramanımız. Tam bir türk subayı. İlber hocanın dediği gibi adamın yüzüne yansır mesleği diye. Mesleği yüzüne yansımış.

Ömer halisdemirin paşası. ömer halisdemire öl emrini vermiş ve ülkenin geleceğine yön vermiş kişi.
bobiler
Erdoğan, Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın 2. Kolordu Komutanlığı'na atanmasına ilişkin soru üzerine "Askerlikte kırgınlık kavramı gibi bir kavram olmaz. Nerede görev verilirse asker gider görevini orada yapar. Şu anda zaten Zekai Aksakallı'nın Özel Kuvvetlerdeki görev süresi de doldu. Kaldı ki bu da aslında böyle bir süreyle de bağımlı olan bir şey de değildir. Bu yaklaşan YAŞ toplantılarında da değerlendirmeler neticesinde 2. Kolordu'ya atamasıyla alakalı ilgili birimler bu teklifi getirmiş vaziyetteler. Bundan sonraki süreçte de orada bu görevini devam ettirecek" dedi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches