24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray derbisi

imschrolled
Sezonun ilk derbisi. Bunun yanında ligin üst kısımdaki seyri açısından önemli bir maçtır diyebiliriz. Yine önemli bir değişime sahne oluyor, deplasman yasağının kalkmasıyla. beşiktaş'ın yerleşmiş düzeni, ev sahibi olması bir adım önde olduğunu gösterirken, Galatasaray'ın bu maçlardaki genel üstünlüğü ve toparlanmış gözüken kadrosu arasında güzel bir futbol ortamı sunabilir. Umarım şahane bir atmosfer olur ve sıkıntılı görüntülere, davranışlara tanık olmayız. güzel bir ara-başlangıç olsun.
http://i.hizliresim.com/Xdl0W6.jpg



cayisallama
Aldığımız maçı verdik doğrusu. İki gol attıktan sonra iki tane yemek gerçekten çok ayıptır. Maçın üstüne yatmak diye bir tabir var ve bunu galatasaray bilmiyor. Neyseki iki tane yedik.
abuzeroklava
Maça dair bir kaç şey yazmak gerekirse;
1-Brumanın attığı gol tek kelime ile mükemmeldi.
2-Atibanın vurup musleranın kazara ayak ile çıkardığı gol olsaydı maç gitmişti.
3-Selçuk inanın performanıs gayet iyiydi.
4-Cenk tosunun attığı golü yiyen takım gidip kumda onyasın.
5-Q 7 nin kafası gri hiç olmamış

[https://www.facebook.com/Galatasaray-Ma%C3%A7-%C3%96zetleri-352872284919045/?fref=ts Maç linki]
Plastantia
galatasaylı olmama rağmen beşiktaş'ın kazanmasını canı gönülden istediğim karşılaşma. ama ne yaparsın olmadı üstelik neredeyse yeniliyordu. keşke 0 deseydim. beşiktaş alsaydı telefonumu yaptıracaktım ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches