04.11.2016 hdpli vekillere gözaltı

hyperion
beklediğim bir olaydır.
hassas ve iki ucu oklu deynek olsa da, şimdiye değin akıtılan kan ve gözyaşı, henden stratejisi ile binlerce insanın yerinden yurdundan olması, patlatılan bombalar ile yüzlerce iş yeri ve evlerinde ağır hasarlara bulanması artık sabır taşını çatlatmıştır.
son seçimlerde türkiye patisiyiz çıkışında, şahsım da bir umutla destek vermiştir. fakat şimdi kimse bu insanlara verilen oylar ve irade üzerinden provokasyona kanmamalıdır. benim irademde söz konusu olmakla beraber desteklediğim bir olaydır. irademin hiçe sayıldığı falan yoktur. türkiye partisi değil, terör ve teröre destekçi özelliğini korumuştur. yargı karşısında hesap vermeleri gecikmeli olasa da gerçekleşmiştir.
cayisallama
Bu durum biraz kasti yapılmış bir durum. Önümüzde ki seçimlerde hem milliyetçi tabandan hem muhafazakar kürt tabanından oyaları almak. Diğer açıdan ise devleti tanımayan, savcıyı tanımayan, yargıyı tanımayan bu insanlara daha önceden yapılması gereken bir uygulamaydı bu güne nasipmiş. Demokrasi olarak kabul edilemez şeyler tabi bu tutuklamalar ancak, demokrasinin taşlarından olan bu insanlar oluşturdukları mozaiği ne benimsiyorlar ne de saygı duyuyorlar.

Demokrasi için yanlıştır ancak demokrasinin diğer yetilerini yerine getirmeyenler için yanlış olmayan bir karardır.

Son olarak suçu olmayan insanın panik yapmasına gerek yok.

--- (gbkz: spoiler) ---

anadolu ajansına göre;
Adalet Bakanı Bozdağ, \"Gözaltına alınan milletvekilleri hukuku tanımamışlardır. Davetiye gidiyor, gelinmiyor, o zaman ne çare kalıyor? Zorla getirme çaresi kalıyor. Yargının eline bir seçenek bıraktılar mı? Yok öyle bir şey\" dedi. [http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/adalet-bakani-bozdag-gozaltina-alinan-milletvekilleri-hukuku-tanimamislardir/678475 tık tık]

ve

Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı.

HDP'li bazı milletvekilleri; Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için gözaltına alındı.

[http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/ifade-vermeye-gitmeyen-hdplilere-operasyon/678340 tık tık]

--- (gbkz: spoiler) ---
gercektosunpasa
hdp militanlarının tutuklanmasıyla, iç karışıklık çıkartılacak ve bu iç karışıklığı sosyal medya üzerinden organize edileceği bilgisi üzerine yapılmış bu engelleme. Böyle bir durum varsa adamlar başka bir sürü mecra bulabilirler, çözüm organize olmalarında değil, organize olan bi ton insanı izaya sokabilmekte.
gruda
Benim savunduğum siyasetçi bile bu gün hakim karşısına çıksa müebbet yer. Sebebi bu adamlar temiz değil. İşlerini temiz yapmıyorlar. HDP lilerin kıvranması bundan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches