donald trump

cayisallama
Amerikalı iş adamı, siyasetçi, yönetici, girişimci ve yazar. 8 Kasım 2016 tarihinde yapılan 2016 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olarak girmiş, Hillary Clinton'ı mağlup ederek Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. devlet başkanı seçilmiştir. 20 Ocak 2017 tarihinde görevi, mevcut başkan Barack Obama'dan devralacaktır.
Plastantia
Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından birçok ülkede protesto edilmeye başlanmıştır. özellikle women's march ismi verilen miting kapsamında amerika'da binlerce kadın trump karşıtı organize olup gösteri düzenlemekte.
abuzeroklava
yeni başkan.

Görevi almadan önce kiliseye gitti sonra incile el basarak yemin etti.
Bizim cuhmurbaşkanımız Ayasofyada iki rekat namaz kılıp Kuran'a el basıp yemin edip görevini alsa,

O cumhurbaşkanını topa tutarlar, laiklik elden gidiyor diye topa tutarlar.
abuzeroklava
Soros'un çocukları Trump'a karşı... Aynı anda birçok ülkede... Orak çekiç ABD'de iş görüyor. Dünyanın başka yerlerinde başka metaforlar. Niçin? Trump globalcilere savaş açtı. ABD'yi bir ulus devlet olarak yeniden yapılandıracağını ilan etti. Dünya ölçeğinde de ulus devletlerin egemenlik haklarına saygı göstereceğini açıkladı. Ne kadar güvenilebilir ayrı bahis, fakat bu 90 sonrası dünyada büyük bir paradigma değişikliğine işaret ediyor. 90 sonrası dev şirketlerin para babası agaları \"dünya bizim köyümüz, sınır, devlet, kültür, din vs. tanımayız, her yere girer ve kanını emeriz\" dediler ve teknolojik gelişmelerin baş döndürücü hızı karşısında apışıp kalan devletlere boyun eğdirerek bunu yaptılar. Bu arada ABD'nin içini yeterince doyurmayı ihmal ettikleri için Trump bu açığı iyi kullandı ve başkanlığa yerleşti. Şimdi parayı geri toplayacağım ve ABD için kullanacağım, uzakdoğu'da şirketlerin çok kar etmeleri beni ilgilendirmiyor diyor. Globalciler medya ve sosyal ağlarla onu Rus ajanı, kadın düşmanı ve faşist olmakla suçladı. Tam bir şeytanlaştırma. Soros bunu birçok ülkede başardı, bizde de geziden itibaren Erdoğan'a karşı yaptılar ama yemedi... Eğer, Trump açıklamalarına göre davrabilirse, Türkiye ekonomik olarak sıkıntı yaşayacak fakat güvenlik noktasında rahatlayacak diye düşünüyorum.
abuzeroklava
Amerika'da bir darbe süreci işletilmeye çalışıyor. Küresel çetenin algı yönetimiyle... Trump ya gitmek ya tam teslim olmak seçeneklerinden birine zorlanıyor. Her ülkede benzerleri yapılıyor. Bizde Erdoğan'a İşidci, Selam Tevhitçi diye iftira atan Fetö çetesi işte bu global çetenin bir parçası. Zira ABD'de Rus yanlısı demek, ortalama bir Amerikalı için terörist, vatan haini demektir. Her ülkenin kendine göre hassasiyetlerini üretilmiş senaryolarla birleştirip darbe süreci işletiyorlar...
detayları okumak için tıklayınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches