cinsel istismar suçunda mağdurla evlenen failin affedilmesi

zinzal
böyle bir sapık zihniyet var. Böyle bir vekil var. Böyle vekiller var. Bu işin bir açıklaması da yok maalesef.
cumhuriyet, birgün, evrensel, sputnik dışında hiçbir yerde haber yok.
bence asıl tartışılması gereken bu.

--- (gbkz: spoiler) ---

​\"Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na

Görüşülmekte olan Kanun Tasarısının Geçici 1. maddesine aşağıdaki fıkranın eklenmesini arz ve teklif ederiz. “(2) Cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın 16/11/2016 tarihine kadar işlenen cinsel istismar suçundan, mağdurla failin evlenmesi durumunda, Ceza açıklanmasının geri bırakılmasına, hüküm verilmiş ise cezanın infazının ertelenmesine karar verilir. Zamanaşımı süresi içinde evliliğin, failin kusuruyla sona ermesi halinde fail hakkıdaki hüküm açıklanır veya cezanın infazına devam olunur. Bu fıkra uyarınca fail hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına veya cezanın infazının ertelenmesine karar verilmesi durumunda, suça azmettiren veya işlenişine yardım edenler hakkında kamu davasının düşmesine veya infazının ortadan kaldırılmasına karar verilir.”

Daha fazla:https://tr.sputniknews.com/turkiye/201611181025868967-tbmm-tecavuz-evlilik-akparti-onerge/

--- (gbkz: spoiler) ---
cayisallama
platonik aşk diye bişe kalmayacak demektir. birini seviyorsunuz ve o sizi sevmiyor mu? tecavüz edin sonra zaten düğün dernek.
çırpı ile döveceksin bunları çırpı ile.
(bkz: midesizler)
melankomik
caydırıcı mı teşvik edici mi belli olmayan bir tasarı. ! karşıdaki kişiyi seviyorum ama o beni istemiyor oldu tecavüz edeyim evlenelim mantığı mı güttürülüyor insanlara ?? !!! pes.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches