20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı

zinzal
bir Beşiktaş Galatasaray maçı değildir. Galatasarayın almasını isterim. Çok üzülüyorum Galatasaraylılara bu konuda.
gruda
Heyecan dorukta. Futbolun insanları bu denli heyecanlandırması gerçekten ilginç. İyi olan kazansın.
TurinTurambar
ilk yarı biterken golü yememiz kötü oldu. maçta ikinci yarı kırmızı kartlar çıkar kesin. kıran kırana maç oluyor ama pozisyon yok o da ilginç.
abuzeroklava
böyle ruhsuz takım olmaz olsun. Galatasaray gibi köklü bir takımda böyle futbolcuların olmasından ciddi ölçüde rahatsızım. Bu günkü kadroda galatasarayda oynayabilecek 3 bilemedin 4 futbolcu var, gerisini yolla langada oynasın.
Bir takım bir maçta bu kadar mı takım olamaz. bu kadar mı ruhsuz olur anlam veremiyorum. Seyircinin heycanı futbolcuya hiç mi geçmez anlamıyorum. Çok sinirlendim arkadaş çok.
cayisallama
bizden daha iyi oynayan fenerbahçeyi tebrik ederim. ruhsuz oyuncular ile bu kadarmış abuzeroklava.
[http://www.malayani.com/kategoriler/spor/kadikoyde-gelenek-bozulmadi-fenerbahce-galatasarayi-2-0-yendi/.html tık tık]
axit
fb li dostları tebrik ediyoruz. Tavukları pişirmişem şarkısı eşliğinde.
Var bir hikmeti tabi uzun süre yenemedik. Sahada kupa almak, şampiyon olmak gibi kıyaslama kabul etmeyecek güzelliklerin yanında galibiyet tabi istenecek bir sonuç.
Her ne olursa olsun 18 yıl yenememe süreci; fb nin şikeci olduğunu, Cüneyt çakır ın ve orada maç yöneten genel hakemlerin öyle böyle bir kötü insan olduğunu, Volkan'ın ahlaksız olduğu gerçeğini değiştirmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches