başa gelebilecek en rezil olay

cayisallama
Şu aralar okuyorum yine. Ben bu eğitim sistemine taa baştan beri karşı olan biri olarak hala okuyorum ve kendime hayret ediyorum aslında.

Neyse olay şöyle;
YHt ile okula gidiyorum. Tren ankaradan hareket etti sincan durağına geldi. Sincan durağında yolcuları aldı ve hareket etmeye başladı. Bu sırada amcanın teki tuvaletten bir çıkışı vardı ve görevliye doğru bir koşuşu vardı felaket. Ya çekin şunu kenara ineceğim ben diye bağırmaya başladı tren içerisinde. Yolcu değilim ben durdurun şunu. (Tuvalete girmiş beyfendi, görevliyi nasıl atlattıysa artık)
Görevli bunun mümkün olmayacağını polatlı istasyonunda da yolcu olmadığından dolayı konyaya kadar gideceksin mecburen dedi. Yer de yok. Garibim adam iki saat ayakta ve istemediği yere doğru yolculuğa başladı.

Benimle ilgili kısmı ise, adamın işi var mı yok mu gibi şeyler düşünmeden kendimce çirkinde olsa bir mizah içerisine girdim. Ne olacak gezersin dedim kendi kendime. Bıyık altından gülmeler falan.

Neyse indik konyaya derse gittim, derse girmeden önce bi çay sigara yapayım sonra girerim dedim. Aynı sınıftan bi kaç kişiye denk geldim. Çocuk hayırdır dedi. (okulda memur o çocuk) Derse geldim dedim. Biz seninle aynı dersleri almıyor muyuz diye sordu bilmiyorum dedim. Danışmanın kim dedi ahmet hoca dedim ee beim de ahmet hoca dedi.
Bana mesaj geldi saat 15:00 te ders var diye ayrıca akşam dekan yardımcısının dersi var dedim.

Dekan yardımcısı dersi öğle arasında işledi, dün mesaj atmıştı dedi. Öyle mi benim numara yok ondan gelmedi zaar. Neyse önemli değil bari bu derse gireriz. Çocuk bu hafta ders yok. Hoca mesaj atmıştı ya dedi. İçimden bi kaç sin kaf geçirdim sonra açtım telefonu baktım mesaja,

Arkadaşlar, asdfljsaldfja dersi bu hafta işlenmeyecektir ancak 30.11.2016 tarihinde çarşamba günü saat 15:00 te işlenecektir. Bilgilerinize.

Ben bunu nasıl okumuşum peki,
Ark, asd dersi çarşamba günü saat 15:00 te işlenecektir.

Sonra hiç bozuntuya vermeyeyim dedim ancak iş işten geçmişti. El mecbur anlattım. Sonra bi arkadaş geldi ona da anlattım. Sonra dekan yardımcısı öğrendi, sonra asistan öğrendi.

Sonuç olarak kendime gezersin yaa! dedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches