atar yapmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

zinzal
ben kimim karşı taraf kim sorusuna cevap bulmak. Hayır karşı taraf tek değil ise o zaman işler biraz zorlaşacaktır tabi. İyice tartmadan o atar yapılmamalı.
cayisallama
karga ile eşek uçağa binmiş. karga devamlı çağrı düğmesine basıp da hostes her geldiğinde \" hiiiç, ibnelik olsun diye yaptım\"\" deyip milleti delirtmiş. sonra eşeğe demiş ki: \"bak çok zevkli, düğmeye bas, hostes gelince bişey istemiyorum ki, ibneliğine yaptım dersin, kahkahayı basarız\"

eşek denileni yapmış, kızgın hostesin suratına baka baka da anırarak gülmüş. bu arada pilot gürültüleri duyup hostesi çağırmış. kaçtır aynısını yaptıklarını duyunca da, \"atın şunları aşağı\" demiş. bizimkileri karga tulumba atmışlar uçaktan. eşek ciyuuuvvv sesi ile aşağı düşerken, karga yanına gelip, eşeğin dünyada duyduğu son sözleri söylemiş:

\"oğlum, kanadın yoksa öyle gaza gelip, ibnelik yapmaycaksın bu dünyada!\"

siz de ibnelik olsun diye bişey yapmadan, önce kanadınızı yoklayın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches