20 aralık 2016 tuncay özkan'ın attığı tivit

cayisallama
Bir insan bu kadar nefreti içerisinde nasıl taşıyabilir anlayamıyorum. Eğitim sisteminden ben de rahatsızım. Değiştir değiştir neye benzediği bile belli olmayan bir hale geldi. Ancak daha ilköğretim çağında olan insanların çektikleri videoları alıp bir katil ile kıyaslayıp alın işte bunlar da bunun gibi olacak demek nedir?

Nedir yani? Müslümanlar, imam hatipliler, dinciler bu kadar mı kötü durumda gözünde.

Murat Menteş bir yazısında, Biz millet olarak birbirimizi sevmeyebiliriz ancak birbirimize tahammülümüz var. Tahammülümüz biterse her şey biter.
Ciddi ölçüde korkuyorum bu tahammülsüz insanlardan. Kendi görüşümden olsun veya olmasın korkuyorum. En azından içinde zerre kadar sevgi kırıntısı kalmış insanlara ihtiyacımız var.

Not: Yazıklar olsun.

[https://twitter.com/ATuncayOzkan/status/811194979288829952 tivit]

[http://www.malayani.com/turkiye/politika/tuncay-ozkanin-sosyal-medya-hesaplarindan-paylastigi-nefret-dolu-video/.html link]
zinzal
doğru söylemiş. Sen ilkokul çağındaki çocuğa sınıfta tekbir diye nidalar çektireceksin sonra ne biliyon bu çocukların öyle olmayacağını. İlk okul daha orası ilk okul. Ayrıca kafadaki algı nasılsa öyle değil mi? Adam bu eğitim sisteminden geçerse yarın öbür gün bu hale gelebilir demiş yada demeye çalışmış, sen çocuklara iftira atıyor diyorsun.

Az bile demiş.

6 yıl içeride yatmış insan bu insan. Her gece biriktirdiği siniri onun ceza yemesine sebep olanlara yansıtması kadar normal bişe yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches