sabahlamak

imschrolled
bazı iş temposunda olağan bir seyirdir. yayın bandı yetişmesi bir yana, sıkışmadan önce, önlem almak ve temize çıkmak için gereklidir.

boş zamanlarda pek sık başvurmadığım. zaten şu güne kadar 3 defa tam sabah yapmıştım. nedenlerini bile unuttum iyice.
Plastantia
GECE ÇALIŞIYORSANIZ EXTREM BİR TARAFI OLMAYAN GAYET OLAĞAN BİR DURUMDUR. SABAH DIŞARI ÇIKARSINIZ HERKES TELAŞLA BİR YERLERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORDUR. SİZSE YORGUN BİR VAZİYETTE EVİN YOLUNU TUTMUŞ OLURSUNUZ. METRO'YA BİNERKEN YÜRÜYEN MERDİVENİN TERS TARAFINDASINIZDIR. KALABALIKLAR YUKARI ÇIKARKEN SİZ AŞAĞI İNİYOR OLURSUNUZ. SAAT DOKUZ GİBİ ÜZERİNİZDEN UYKUYU BİRAZ ATARSINIZ SONRA İKİNCİ BİR KAHVALTI YAPARSINIZ. O GÜN PROGRAMINIZ NASILSA ONA GÖRE YA GİDER UYURSUNUZ YADA ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR UYUMAYIP YAPACAĞINIZ İŞLER, BULUŞACAĞINIZ ARKADAŞLAR VS. BİRAZ VAKİT GEÇİRİP ÖĞLEDEN SONRA UYUR AKŞAM UYANIRSINIZ. UYANINCA BİR ŞEYLER ATIŞTIRIP DIŞARI ÇIKARSINIZ. İŞTEN DÖNMÜŞ SABAHA KADAR VAKTİ OLAN ARKADAŞLARLA BİRAZ VAKİT GEÇİRİP MUHABBETTİN EN GÜZEL OLDUĞU ANDA TEKRAR YOLLARA DÜŞERSİNİZ.
GÜZEL TARAFLARI VARDIR ASLINDA; MESELA SOSYAL HAYATTAN ÇOK KOPMAZSINIZ, GECE BİRAZ UYUMA İMKANINIZ VARSA GÜNDÜZ ÇOK DAHA UZUN ZAMANINIZ OLUR. RESMİ DAİRELERDE VS. İŞLERİNİZ VARSA HAFTAİÇİ İŞ KAYGINIZ OLMAZ İSTEDİĞİNİZ ZAMAN HALLEDERSİNİZ. BİRAZ İRADE İLE GÜNDÜZ BOŞ VAKİTLERİ HERHANGİ BİR KURS, EĞİTİM VB. DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.GECE MÜSAİT ZAMANLARDA BOL BOL FİLM İZLEYEBİLİRSİNİZ.
AMA TABİ GECE ADAMAKILLI UYUMANIN VERDİĞİ RAHATLIK YOKTUR. ÇOĞUNLUKLA YORGUN OLURSUNUZ. ÖĞÜNLER ALT ÜST OLUR. AKŞAM 9'DA KAHVALTI YAPTIĞINIZ OLUR. GÜNEŞ BÜTÜN GÜZELLİĞİYLE TEPEDE DURURKEN SİZ ONA GÖZLERİNİZİ KAPATIRSINIZ.....
gewende
Sabah karşı bir sigara yakıp pencereden bakıpta dışarıyı izlediğinizde şehrin o tüm sessizliğinde kendinizin farkına varırsınız, yaşadığınızı hissedersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches