türk futbolunda başarı getiren ilginçlikler

imschrolled
birçoğu akıl dışı olup, genel futbol düzeninden biraz daha farklı işleyen ve genellikle deneysel olan durumlar. başarı da öyle ahım şahım olmasa da, tutmuş birkaç sezonu ifade eder.

örneğin, galatasaray'ın forvetinde, iyi bir yerli forvet olması, en azından gol krallığı potansiyeli olması. gs, başarılıysa, bu oyuncuların emeği çok büyüktür bu sezonlarda. hatta bunu şöyle söylemek mümkün, takımın \"alt performans\" seviyesini yükselten kişiler, disiplinleri ile yerli oyunculardır. bu da defoları kapatmak için bulunmaz bir ilaç.

deplasman maçı kazanmak. şampiyonluk için en önemli kriter belki de. büyüklerin kendi aralarında oynadıkları maçlar, her zaman belirleyici olmuyor. mümkün olan en yüksek puanı toplamak için deplasman maçları çok değerli. kaldı ki, ligi tanımayan, tecrübesiz hocalar bu maçlarda takıldığı için iç saha performansı iyi bile olsa şampiyon olamıyor.
zinzal
Beni konuşturmasınlar!!!
Sergen fb ye teknik direktör, şenol güneş fb nin kalesine geçmek istiyor L. Nazifoğlu forvet oynamak, fikret orman fb ye başkan olmak istiyor. D. Özbek ne yaptığını bilmiyor. Ben acıdan ne dediğimi bilmiyorum.
(bir iç ses )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches