sözlük yazarlarının sportif başarıları

kuntakinte
ben lise 1de basketbol okul 1. si olan takımın oyun kurucusuydum. boyum o zamanlar kısaydı okul takımına giremeyince bırakmıştım.

geçen sene de yaşadığım ilde voleybol şampiyonu olan takımın bir parçasıydım.

onun dışında uzun yol bisikleti ile kendi kendime başarılar elde ettim.
cokkeyifsizimbenya
benim bir kanepeden diğerine geçme, zaman zaman (çay doldururken, yemek yerken) yerde oturmalı parkurlarda, yatma vakti geldiğinde yatağa yürüme gibi dallarda birinciliklerim mevcut.
imschrolled
Amatör istatistiklerdir. Futbol dediğimizde, çok gol atardım. Bir turnuvada 3 maçta 6 golüm vardı. Yine lisede sınıflar arası takımda, 4 maç 8 gol. Turnuvanın açılış golünü serbest vuruştan atmıştım, tüm okul oradaydı, gol sevincimiz muazzamdı. Yarı final oynadık.

Mahalle maçında 6 kişiye tek oynayıp, kazanmışlığım var. Top sektirme rekorum 500dü. Sakarlıktan cam kırma hadisesi hep bana denk gelirdi. Mahalle maçının tadı hiçbir yerde yok ama.

İlkokulda, tek adım atlamada, 1.81 atladığımı hatırlıyorum ve sınıfın en iyi derecesiydi.

Masa tenisinde, bana öğreten kişiye sadece ilk gün yenildim. Bir ay dolmadan, karşılaştığım her kişiyi uzun seriler halinde yendim. Solak olmam çoğu kişiye ters geliyordu.
cayisallama
çocukken katıldığım seçmelerin hepsinde alındım. En son istanbul büyükşehir belediyesinin seçmelerine gitmiştim orada da almışlardı. Tabi ibb o zamanlar iki mi üç mü emin değilim ama alt liglerdeydi.

Futbolda iyi sayılırdım. Sonra devam etmedim.

Şimdilerde yaptığımız halı saha maçlarında iyi performans sergilerim ama eskisi gibi değil tabi. Göz doğru dürüst görmüyor, kondisyon desen yerlerde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches