bir meyve tadı olsaydınız

imschrolled
bugün aklıma takılan sorudur. o kadar komik değil ama insanların da tadı vardır. hatta meyvelerin tadına çok benzer, ruh halini anlatır. Hatta birçok duygunun da tadı ve kokusu vardır, ortamdan gelen ya da anlık olarak zihnin ürettiği. yeşil erik ama ekşi olanından. öyle olurdum herhalde.
elfirâşetüzzerka
Kavun olurdum ki zaten en sevdiğim meyve. (Bunun yanında balı da çok seviyorum)
Kavun, Kendisi zaten başlı başına şifa olan Bal ile birlikte yenince zehir iken, tek başına yendiğinde şifa veriyor. İki şifa birlikteyken zehire dönüşüyor. O zaman Birini yerken diğerini yemeyeceksin. Birini seçerken diğerinden vazgeçmesini bileceksin. Yok, ikisinden de vazgeçmem dersen verecekleri derdi çekeceksin. Seçemez de arada kalır tereddüte düşersen, hangisine ihtiyacın olduğunu düşünüp tartacak ona göre bi tercih yapacaksın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches