spor toto süper lig 2016 2017 sezonu

imschrolled
genel olarak kötü futbol nedeniyle yavan bir sezondur. hatta ligin kalitesinin de 2-3 takım haricinde düştüğü bir sezondur. Zaten o takımlar da olmasa futbol diye yaşlı topçuların gol krallığı yarışını izliyor olurduk sadece. Üst düzey ligler de yedek bile olamayıp bizim ligimizde çok etkili olmaları da üzücüdür. Yani hiç mi ilerleme yok diye düşündürür. vagner love, adebayor, samuel eto'o gibi. beşiktaş bu anlamda kurtarıcı. talisca, aboubakar gibi isimleri ile.

bursaspor ve osmanlıspor gibi takımların uzun süreli düşüşüne sahne olmuştur. hatta bursaspor gibi şampiyonluk yaşamış bir kulübün son haftaya girilirken küme düşme ihtimali var.

yine bu sezonu diğer sezonlardan ayıran en önemli farklılık, galatasaray ve fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışının çok ötesinde olması. başakşehir'in son haftalara kadar şampiyonluk iddiasını sürdürmesi ve neredeyse pes tadındaki futbolu.

trabzonspor son haftalarda önemli bir düşüş yaşasa da, gelecek sezonlar için ümit verdi. daha sıkı çalışarak ve eksik yönleri güçlendirerek iyi işler yapabilir.

son olarak, seyirci sayısının bir önceki sezona göre çok düştüğünü de ekleyelim. büyük takımlar bile bu konuda sıkıntı çekti.
1
codeboss codeboss
yorum denemesi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches