saadet partisinin başkanlığa hayır demesi

cayisallama
gayet yerinde bir karar.bu sistemi halihazırda çok kimse bilmese de bilinen şeyler var tabi. sistem küçük siyasi partileri tamamen ortadan kaldıracak. Kutuplaşma olur veya olmaz ama %1 %5 arası siyasi parti kalmayacak.

Saadet partisi de bu dilimde. Hayır demesi kadar normal bişe yok. Tepki var tabi adamlara ama vaziyet bu.

[http://www.malayani.com/siyaset/saadet-partisinin-referandumda-ne-diyecek/.html tık tık]
abuzeroklava
Eskiler buna \"pir ihtirası\" derlerdi. Yani yaşlılarda görülen dünyevi hırs, kıskançlık... Allah şifa versin. Saadet Partisinin ihtiyarları kıskançlık hummasına tutulmuş gibi. Yahu bir kere düşün Temel dede seni normal şartlar altında CNNTürk'e çıkardılar mı hiç?
zinzal
parti başkanından beklenmeyecek giydirme;

Bazı aklı evveller 'CHP ile aynı safa düştünüz' diyor.Bir CHP'li namaza başlasa,adam namaz kılmayacak. Allah muhafaza. Onların söylediği ile bizimki çakıştı diye biz her konuda onlarla aynı saftaymışız gibi gösterileceğiz.Bu ucuz politika.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches