igor tudor

imschrolled
galatasaray'ın sezon ortası transferi olan teknik adam. karabükspor'la büyük takımlara karşı sergilediği oyun ve aldığı sonuçlar ile dikkat çekti. deplasman karnesinin iyi olmadığı söyleniyor. Hayırlı olsun diyelim, umarım başarılı olur.
TurinTurambar
bruma'yı kadro dışı bırakıp, bugünkü maçın ikinci yarısında yaptığı garip oyuncu değişiklikleriyle umut vermedi hocamız. bu rizeye de açık top oynamayacaksak kimi yeneceğiz. adamların en iyi futbolcusu yok sonuçta. bizi en son yine fatih hoca paklayacak gibime geliyor. hayırlısı artık.
abuzeroklava
oyunculuğnda defan oynayan teknik direktörlerden nefret etmeme iyice sebep olan adam. Sen galatasarayı çalıştırıyorsun, yunan milli takımını değil.
imschrolled
sezon öncesi hiç iyi sinyaller vermeyen teknik adam. çoktan gönderilmiş olmalıydı. fenerbahçe'nin vitor pereira ile yaşadığı duruma benzer bir tabloyu görmeyiz umarım ama muhtemel. ne derbi kazanabilir ne de deplasman maçı, hiç öyle bir güven vermiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches