gırgır dergisinin kapanması

abuzeroklava
Sözcü denen kazurat mevkutesinin eki Gırgır'da Hz.Musa Aleyisselâm'a hakaret eden, küfreden bir karikatür yayınlanmış. Açıkça nefret suçudur. Kuduz kafirliktir. Alçaklıktır. Sözcünün korkudan Gırgır'ı kapatması isabet olmuş. İnşallah yakında kendisi de kapanır. Çizerin ve yayınlayanın en ağır şekilde cezalandırılması yerinde olur. Öyle bir cezalandırmalıdır ki, bir daha hiçbir peygamberin adını dahi ağızlarına alamasınlar.
cayisallama
şalom gazetesi genel yayın yönetmeni;
ivo molinas
Umarım karikatür olayı vesilesiyle yazılı/görsel/sosyal medyada her gün gördüğümüz ayırımcılık ve nefret söylemleri de aynı bilinçle görülür. demiş
gercektosunpasa
Normalde kapatılması doğru değil. Oldum olası askeri mantığındaki saçmalıklara alışamadım. Bi adam yüzünden hepsi işsiz kaldı.
zinzal
ilk bakışta mizahımızı kaybetmiş gibi görünüyor ancak kapanması iyi olmuştur. Mizah adı altında her şeyi yapmanın doğal olmadığını görmeleri gerekirdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches