fırat çakıroğlu

ccc
Bu gün şehadete yürüyüşünün ikinci yılı.
Elbet intikamın alınacak genç kurt. Biz yaşlanacağız ama sen hep genç kalacaksın içimizde.
cayisallama
Üniversite hayatım boyunca fırat gibi babayiğit, vatansever bir sürü arkadaşım oldu.
*
Üniversitelerde genel itibariyle bir siyasi ortam olur, bir siyasi güç baskın olur. Bunun nedenleri vardır tabi. Kimileri kayıtsız şartsız davalarına hizmet amaçlı yapar bunu kimileri partiden,gençlik yapılanmasından bi çeşit çıkar amaçlı yapar.
*
Öldürülmesi ile ilgili hüznümü daha önce yazmamışım.
*
Öldürülmesine sebep nurullah semo değildir bence. Öldürülmesine sebep bu gencecik insanları bu hale getiren zihniyettir. HAngi ideolojide olursanız olun, anadan,vatandan,dünyadan önce insan gelir, insan canı gelir. Öldürülen fırat için hüznüm,acım çok büyük gerçekten. Bu hüzün bu acı siyasi olarak, vatanperver olduğundan değil insan olduğundandır.
Fıratlar ölmez demek beni ülkücü yapmaz, yapmamalı sadece ama sadece insan yapar.
malayani
Ege Üniversitesinde (EÜ) Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan öğrenci kavgasıyla ilgili yargılanan Nurullah Semo, cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet, terör örgütü PKK üyeliğinden de 15 yıl hapisle cezalandırıldı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches