memur sözlük üyelik sistemi

smmmsozluk
memur sözlüğe yazar değilseniz üye olamıyorsunuz.
Üye olabilmek için önünüzde iki seçenek var;
-sözlük yazarı olan birinden davetiye almak
- memur sözlük sosyal medya hesaplarına mesaj yoluyla ulaşıp davetiye almak.
Her halükarda yazar olabilmeniz için davetiyeye ihtiyacınız var. Bu davetiye sistemi geçici bile olsa kaldırılmayacaktır.

Memur sözlük sosyal medya hesabına mesaj atarak davetiye isteyen bir müstakbel yazara davetiyeyi duyurular kısmında açılacak olan davetiye göndermek isteyen var mı duyurusuna ilk yorum yapan yazar davetiye gönderebilecek.


Sözlük yazarının davetiye gönderebilmesi için en azından 1000 mim puanının olması gerekir. her 1000 mim puanı için bir davetiye hakkı bulunuyor.

Davetiye sisteminin getirilmesinin nedeni memur sözlük iş ortağı kuralımızdır. Sözlüğe yazar kazandıran yazara, müstakbel yazarın puanının %10 unu verebilmektir. Ayrıca iki yıldan beri sözlük içerisinde olan yazarların puanlarını korumak ve bu yazarlar üzerinden şekillendirmektir.
zinzal
iyi bok yemişiniz aferin. haklarımızı koruyacaklarmış.

Herkese açık olur üyelik. gelmek isteyen gelir gelmeyen gelmez. Bunu sınırlandırmak çok ama çok yanlış.
TurinTurambar
bir kötüye kullanım olmuşsa bilemem bu davetiyeyle yazarlık durumunu fakat normalde yazar sıkıntısı çekerken bu uygulama sözlüğü geriletti gibime geliyor. umarım haksız çıkarım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches