1 mart 2017 sırrı sakık'ın görevden alınması

cayisallama
Demokrai için çok yanlış bir karardır. Kendisini kardeşi üzerinden tanırız. Pkk da üst kademelerde olan kardeşi yüzünden. Maalesef ki tanırız.
Görevden alınmasına zerre kadar üzülmedim ama doğru değildir.
Belediyenin belediyecilik yapıp yapmadığı, bütçeyi nerelere aktardığı gibi konuları bi yana bırakarak bunu söylüyorum. Yanlıştır.

Ayrıca bu tarz şeyler milliyetçilik anlayışını tetikler. Birine tepki verirsiniz o tepki tepkidir belki ama karşı tarafa da bir değerdir sonuçta.

kısacası bu akp nin Kısmen işi doğru yöntemi yanlış.
burdan
gewende
hdp 'nin son kalan birkaç belediyesinden birine daha kayyum atanmıştır.
ve ne kadar demokratik bir ülke olduğunu göstermiştir bir kez daha. %51 oy oranı alarak belediyeyi alan bir partinin belediye başkanı görevden alınarak millet iradesi denilen şeyin nasıl da nalıncı keseri gibi sadece kendi taraflarına yonttukları bir olgu olduğunu göstermiştir.

son olarak suçun şahsiliği denen olgudan ve hukuktan bihaber şekilde de abisini falan öne sürmek eğitimli kişilerin dilinde trajikomik bir diyalog gibi duruyor.
zinzal
adalet herkes için olmalı. Demokrasi herkes için olmalı. Görevden aldın madem yerine neden vali atıyorsun. Yerini dolduracak kişi vali değildir. Yeniden seçim yap, gelen kişiyi geçir başa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches