memur sözlük moderasyonu

smmmsozluk
memur sözlük olarak yazar sayımız oldukça az bunu kabul ediyoruz. Yazılan her şeyi günlük okuyan arkadaşlarımız var. Bunun denetimi ve benzeri konularda bir kişi çok rahatlıkla yetiyor. Sözlük bütün üyelerin ortak malı olduğu için böyle bir yetkilendirme yapılmamıştı daha önceden.
Ancak;
Sözlük içerikleri ile ilgili sıkıntılar, yeni yapılması gerekenler, etiketler gibi konularda istişare edebileceğimiz yazarlara ihtiyacımız var.

ilerleyen zamanlarda sözlüğün gelişmesi durumunda (ki bu ihtimal bizi çok heycanlandırıyır ve gerçekçi buluyoruz) bu güne kadar burada olan sevgili yazarları korumak adına oldukça elzem.

Moderasyon'un yetkileri;
-Moderatörler ile birlikte baştan hazırlanacak sözlük formatına, kurallarına uygun olmayan entry'lerin düzenlenmesini talep etmek ve/veya silmek.
-Sözlük genel müdürü (yazar: casper)'a karşı sorumlu olmak.

Not: Bir hafta kadar talep eden arkadaşlar beklenecektir.

zinzal
bir sayı sınırlandırması yok sanırım. ben talibim ancak sonderella da talip olursa.
Not: benim gibi düşünmeyen sözlük yazarları da var siyasi, güncel, düşünsel olarak onlardan da talip olsunlar. Benim hatamı en iyi onlar görür onlarınkini de ben görürüm.
smmmsozluk
Memur sözlük moderasyonu ile ilgili bütün yazarlara mesaj yoluyla ulaşıp ricada bulunduk. Bize yardımcı olur musunuz? diye. Bazı yazarlardan hususi olarak istedim. Abi bişe yapma ama adın moderatör olsun diye. Bu moderatörlük denen şey ise sadece biraz yetki.

Sözlüğe eklenen entry sayısı az ve bunu kontrol edebiliyoruz. Moderatör ihtiyacımız da yok aslında ancak, sözlük büyürse ki bu konuda umutluyuz şuan burada olanlar hiç bir zaman unutulmayacak buraya emek verenler bu sözlüğün gerçek emektarları hiç unutulmayacak.

Moderatör arkadaşlardan sözlük işleyişi ile ilgili her şeyi isteyebilirsiniz. Yetkileri var. Yardımcı olacaklarına da eminim.

Memur sözlük moderatörleri;

(yazar: zinzal)
(yazar: kuntakinte)
(yazar: bobiler)
(yazar: lilith) twitter sorumlusu
(yazar: imschrolled) sosyal medya sorumlusu


hayırlı olsun.
casper
Moderatörlerimiz olmuş güzel olmuş, hayırlı olsun herkese. Şimdi sizin ispiyonlama yetkiniz de vardır di mi? Aramızda şey ederiz onu bi ara hıhım...
bobiler
yeni gelmeme rağmen yapmışlar. Aslında öylesine yazmıştım ama bildiğin yapmışlar.

teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapmaya çalışacağım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches