ösym türmob'a devredilsin

cayisallama
bence olması gereken uygulamalardan biri. Tamamı değilse de en azından sınav ve mali kısımları devredilmeli.

Türmob'un yaptığı sınavlara bi göz attığınızda hani köfte ekmekle girdiğiniz öss sınavları vardı ya onlardan daha rahat bir ortamda giriyorsunuz sınava. Sınav ücretleri bunlarda da fazla ama ösym kadar geçirmiyorlar.

Sınavda yok yanlış soru yok hatalı soru olayı oldukça az.

Sınav gözetmenlerini de mali müşavirlerden seçeceksin. Akşama kadar fiş, bilonço, gelir tablosu kontrolü yapan, dikkat üzerine uzmanlaşan insan sınavda kopya mı çektirir. Ayrıca o sınavların güvenliğini de gayet düzgün bir şekilde sağlayacaklarından eminim.

Bu durumdan artık yeterince sıkılmış öğretmenler için de bir kurtuluş olur.

Devlet olarak beyan usulüne göre yani mali müşavirlerin insiyatifine göre vergiyi belirlemişken bırak eğitimin ölçümünü de onlar yapsın. Müşavirler paragözdür ama kaçırmazlar en kötü kaçınırlar.
zinzal
mali müşavirlerin paragöz olduğunu göz önünde bulundurursak artık üniverste sınavına girmek için şu sınavlarda geçmemiz gerekecek
ygs
lys
acs
ose
psg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches