memur sözlük eksiklikleri

gruda
Mobilden istatistikler kısmı alt tarafta kalıyor ve ben onu göremiyorum. Kim neyi en çok beğenmiş? Bide favori kısmı beğenilenlerde dikkate alınmıyor sanırım.
zinzal
şu favorilere ekle tuşuna tıkladığımda tekrardan gidip artı oy tuşuna tıklıyorum ya işte ona çok uyuz oluyorum.
lan bunu düşünemeyen arkadaş. Favoriye eklediğim şeyi beğenmişimde eklemişim değil mi. Favoriye ekle dediğinde aynı anda artı oyda harekete geçmeli.
imschrolled
tam olarak bir eksiklik olmasa da güzel olur diye düşündüğüm bir bildirim sistemi.

@cayisallama ya da (yazar: cayisallama) yazdığımızda yazara bir bildirim gitse güzel olmaz mı? bahsi geçen yazar haberdar edilmiş olur.

ikinci olarak, bir başka yazarın girisine yorum yaptığımızda ve yazar karşılığını yazdığında bildirim gelmiyor, bu yüzden geç görüyoruz. giriyi bulabilmek için de yazarın son giriler kısmına gitmek gerekiyor. yorum sistemi facebook gibi olursa daha kullanışlı olur.

bir de mesaj geldiğinde bir adet ses. mesaj sesi. bu da güzel olabilir. olsa güzel olur yani.

son olarak, görsel eklenen görsellere tıkladığımızda görseller büyüse, o da güzel olur. şık olur.
1
cayisallama cayisallama
çok haklı istekler.
Rıhtım
Dikkatimi çeken iki husus var.
1. Başka sözlükteki girileri taşırken yapılan zaman ve olay hatası: örneğin başlık uçak düşürme olsun. Az önce gerçekleşmiştir diye 2010 da girilen enrty'i 2017 yılında kopyalamak.
2. Sözlükte yapılan format değişikliği sebebiyle verilen linkler aktif olmuyor. Linkin kendisi aslında aktif ama format gereği aktif değil. Bunu yönetimin tek tek çözmesi mümkün değil. Yazarlar eski girilerine mümkün olduğu kadarıyla bakıp düzeltiversin.
Ekleme : o kadarı kadı kızında da olur diye bir deyim var. Bence sözlüğümüz yazılım olarak bu düzeye çok yakın.
Rıhtım
1- Fen bilimleri alanında hiç yazar olmaması. Sözlükte gündem, eğitim, tarih, iktisat, din, Osmanlıca gibi alanlarda kallavi yazılar yazılıyor. Ama bor stratejik bir ürün mü, güneş enerjisi yatırımlarında nerdeyiz, organik tarım olayında para var mı? gibi konularda başlık bile açılamıyor. Kabul sayımız az ama sadece bilgisayarla ilgili teknik yazıların paylaşıldığı sözlük olmak da bizi sınırlıyor.

2- İsim değişmeli. Acilen demiyorum ama memur sözlük deyince inanılmaz sınırlı bir kitleye hitap ediyormuş gibi. Bu anlamda en iyi açılımı instela ile itü sözlük yapmıştı. Tutmadı ama denediler. İlla ki bu isim diyorsak da saygım var tabi.
5
kullerindendoganankakusu kullerindendoganankakusu
öhöm öhöm kim demiş yok diye :))) ama bu konularla ilgilenmiyorum. benim ilgi alanım direk bilimin kendisi ama pek de sevilmiyor bu başlıklar ne yazık ki. ehh ülkede bilimle ilgilenen olmayınca kötü oluyor ama çok isterseniz en azından bilimle ilgili başlıklar açabilirim tabi :)))
hissikablelvuku hissikablelvuku
efsane sözlük olsun adı :)
Rıhtım Rıhtım
Elbette vardır da sayısı az. Bekliyoruz fen bilimlerinden entryler

Yönetim temel sorunları halledince isme de el atacaktır
kullerindendoganankakusu kullerindendoganankakusu
yazını şimdi gördüm abi. açıkçası yanlış bilgi vermek istemediğimden araştırıp yazıcam birkaç yazı.
Rıhtım Rıhtım
Memnun oluruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches