hollanda'ya tepki olarak yapılabilecekler

zinzal
hiç düşünmedim ama denk geldiğim bir protesto çok hoşuma gitti. Gezi zihniyeti her yerde.

Hollanda başkonsolosluğuna sivas kangalı köpekle giden adam var. Asıl eylem budur.
imschrolled
hiçbir şey yapmamak. tamam yaşanılan ayıptır, fazlasıdır ya da hoş değildir. kararını vermiş hakeme itiraz etmek gibi bir şey, sonuç değişmiyor. doğru tepkiyi veremiyorsan, hiç tepki vermemen gerekir.

bunun yerine, uluslararası itibarı, daha sistemli ve planlı bir şekilde daha üst noktalara çekerek, sadece bu çirkinliğin değil her türlü yakışıksız hamlenin, ön yargılı yaklaşımların önüne geçilebilir. yoksa kısmı, malumdur. bilimde, sanatta, üretimde ve sosyal kalitede ne zaman onların önünde oluruz, o zaman önlerini iliklerler. ulusal gurur açısından kendimize çeki düzen verip, dersler çıkarmamız gerektiğini hatırlatan hayırlı bir hareket olabilir böylece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches