memur sözlük mart 2017 maaşları

smmmsozluk
daha önce açıkladığımız gibi (bkz: #42089) elde edeceğimiz gelirler bu ortamı hazırlayan, siteyi yaptıran kişinin hakkı değil asıl hak emek veren yazarların hakkıdır. yazar yoksa, düşünce yoksa hiç bir şeyin kıymeti yok.

-10.272 civarı sayfa gösterimi olmuş.
-bu ay sosyal medya hesaplarında entryler paylaşılmaya başlandı. Bunun yararını gördük. Geçen aya göre gelirimizi 10 tl arttırdı.

Bu şekilde devam edersek gelirimiz google'un bizi tanıması, sosyal medya hesaplarının görüntülenme sayısının artmasıyla iyice artacaktır.

-mart ayı toplam adsense gelirimiz; 29,55 TL

şubat ayı ile birlikte toplam gelir.

yazar başına elde edilen gelir. Puan sıralamasına göre yapılmıştır.

mart 2017 puan sıralaması

Puan sıralamasına bu adresten bakabilirsiniz. Ayrıca kendi puanınıza profilinizden ulaşabilirsiniz.

https://memur-sozluk.com/puan

not: burada sadece adsense geliri mevcut. ilerki dönemlerde oluşacak diğer gelirler yine aynı yönteme göre bölüşülecektir.
gelirin artması ile ilgili ilk on yazar kaldırılacaktır. detaylı bilgi için (bkz: #42089)
zinzal
allah bin bereket versin.
Belki bu para bizim işimize yaramaz böyle gıdım gıdım ama paramızı topluca birleştirip bağış yaparız löseve ne güzel olur be.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches