7 nisan 2017 abd'nin suriye saldırısı

bobiler
savaşın olmadığı bir dünya istiyrouz artık.

tayyip şöyle açıklamada bulunmuş.

"Esad rejiminin kimyasal savaş suçlarına karşı atılmış bu operasyonu olumlu bulduğumuzu söylüyorum. Ama yeterli görmüyorum" dedi.

imschrolled
her ihtimalde bölgeye ve bize eksi yazan olay. amerika'nın kurtarıcı olarak görüldüğü bir dünya düzeni...

bu aslında, zihin yapısı için bir milat olmalı. somut bir ırak örneği dururken, suriye'nin durumu da ortadayken ve ülkemizi daha güçlü hale getirmek için fırsat varken, güçlü bir değişime (ilerleme) ihtiyaç var. bundan sonra bizim için, tarih kitaplarında "düşüş" dönemi olarak yazar. bu olmasın. buna tek yürek bir vatan olarak izin vermeyelim. maalesef dünya düzeni, güçlüden yana, egemen olandan yana. Türkiye bir süper güç olmadığı sürece, dünyanın her alanda en güçlü 2-3 devletinden biri olmadığı sürece bunları hep yaşayacağız...
gruda
düşünün ülkemiz ile israil aynı görüşte bu konuda.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Trump'ın Suriye'de bir hava üssünü vurma kararına 'tam destek' verdiklerini açıkladı.
ccc
Kimyasal silah var diye ırak işgal edildi bölgesel kürt yönetimi oluştu yine kimyasal silah bahanesi ile Suriye'de güvenli bölge adı altında bir bölgesel yönetim oluşacak.

bütün amaçları kürt yönetim getirmek.
issiz adam
Rahmetli Erbakan'a, yine böyle kaotik ve uzlaşılmaz bir ortam içindeyken bir muhabir sormuştu:
"Efendim. Nedir bu Ortak Pazar" diye
Rahmetli: Çok basit. Onlar ortak, biz de Pazar! Demişti...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches