oy kullanmaya padişah kıyafeti ile giden seçmen

357
Yurt dışında yaşayan insanlar için tarihten gelen başarılar daha da önemli oluyor. Hepimiz Tarihimizle gurur duyarız ama yabancı bir ülkede azınlık olmak başka bir psikoloji.
zinzal
abartmayı seven insanlar. Ben o kıyafetle evde bile dolaşmaya çekinirim.
SAnki Osmanlı zamanında bu kıyafetle dolaşıyorlardı. ulan o dolaşan padişahlardı. Sen yine yırtık don giyeceksin, giyecektin.
abuzeroklava
ülkenizde halen deve var mı diyen avrupalılara deve yok ama şu kıyafetler sizde bi tramva oluşturuyor değil mi? demek istemiş seçmendir.

şu tepkiyi her gün yaşayan insanların yaptığıdır. Buradan bakınca bornozu giymiş gitmiş gibi görünebilir. Ama tepkileri çok haklıdır.

izleyin
gewende
gerçekten birşey merak ediyorum hani bu insanlar bu kadar ülkelerine ecdadlarına düşkün ve avrupadan aynı şekilde nefret ediyor onların yönetiminden politikalarından. erdoğan'ı sonuna kadar destekleyip onun olmasını istiyorlar ya neden hala orada yaşıyorlar gelsinler türkiye de mis gibi yaşasınlar.

birde orada azınlık iken yaşadıkları durumlardan şikayetçi olup ve bunu milliyetçi bir şekilde destekleyen türkiyedekiler aynı şeyleri kendi ülkelerindeki azınlıklar için neden istemiyor?

ha birde dikkatinizi çekti mi bilmem üst entrydeki videoda sunum yapan kişi trump için söyledikleri şeyleri burada cumhurbaşkanına söylese direkt tutuklanır çok ilginç bir durum değil mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches