kulak çöpü

zinzal
banyodan sonra kulakta kalan pisliği dışarı atmak için ucuna pambık bağlanan ve sonra o pambık ile kulağımızı temizlediğimiz çöp.

zararlıymış.
hissikablelvuku
Kulak çöpü ile sol kulak zarını delmiş bir kardeşiniz olarak kesinlikle kullanmayın derim . "Oha nasıl becerdin bunu" dediğinizi işittim.
Efendim banyo sonrası sağ elimdeki kulak çöpü ile sol kulağımı temizlerken, bu işte bir yanlışlık olduğunu farkettim. Niye sağ ile sol kulağı temizliyorum değil mi? Ben de öyle düşündüm, sağ elimdeki kulak çöpünü sol kulağımda bıraktım sol elime alayım derken sol elim kulak çöpüne değdi ve içe girdi biraz. Kulak zarı zarar gördü, kanama oldu ve hemen hastane...10 aylık bi tedavi bu sürede su değmemeli. Sözün özü kullanmayın bence.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches