ak parti'den erdoğana parti üyeliği teklifi

cayisallama
daha önce bilmediğimiz alışmadığımız, alışmaya çalışacağımız, alışacağımız bir sistemin ilk ayağı.

haber
Partili cumhurbaşkanlığı sistemini getiren anayasa değişikliğinin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 27-28 Nisan sonrasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a partiye üyelik teklifi yapacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Yapacağım ilk iş" diye ifade ettiği plan doğrultusunda AK Parti'ye üye olacak.

AK Parti'nin olağanüstü kongre yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı genel başkanlığa getirmesi de gündemde.

Referandum sonuçlarını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, ''27 veya 28 Nisan tarihinde YSK'nın Resmi Gazete'de yayımlayacağı tarihe baktığımız takdirde biz Sayın Cumhurbaşkanımıza AK Parti'yi şereflendirmesi için üyelik teklifi yaparız. Kendileri tarafından kabul gördüğü takdirde bizim için büyük bir şereftir'' dedi. Elitaş şöyle konuştu:

''Hayırlı uğurlu olsun demek lazım. Türkiye bundan sonra önündeki engelleri vesayet rejimi ile ilgili uygun bir şart oluşturan mevcut anayasayı değiştirerek yeni bir yönetim tarzına geçmiş oldu. Destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaş artık hiç kimseden endişe etmeden oyunun niyetini kendisine gelen siyasi parti temsilcisine ifade edebiliyor. Bugüne kadar böyle işler pek söylenmezdi. Herkes biliyor birbirini.
abuzeroklava
başbakan binali yıldırım açıklama yapmış,

Seçimlerin resmen YSK tarafından ilan edilmesiyle birlikte Cumhurbaşkanımızın partisi ile ilişiği tekrar yasal olarak kurulabilecek AK Parti'ye girebilecek. Biz de kurucusu olduğu partiye katılması için gerekeni yapcağız. AK Parti zaten bir kongre sürecine girmiş durumda.
zinzal
zaten öyle değil miydi?

kaç senedir başbakanlık,cumhurbaşkanlığı, parti başkanlığı, belediye başkanlığı, muhtarlık, okul müdürlüğü, okul başkanlığı, sınıf başkanlığı, ev reisliği yapmıyor mu?

Ak partinin başına geçecekmiş. Aman allahım bu nasıl olur?
elfirâşetüzzerka
Ak Partinin görünürde üyesi değildi ama üstü kapalı olarak o yönetiyordu zaten. (şahsi kanaatim bu). Bu zamana kadar gerçek anlamda tarafsız bir cumhurbaşkanı gelmiş miydi ki? Kenan Evren'in tarafsızlık mantığına göre, bir sağdan bir soldan astık demek, gerçekten bir tarafsızlık örneği mi?
Şimdi iş kılıfına uyduruldu sadece.
(bkz: Ya ne olacağıdı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches