20 nisan 2017 beşiktaş lyon maçı

imschrolled
avrupa ligi çeyrek final ikinci maçı. ilk maçta yaşanan saha olayları ve sonrasında verilen tartışmalı cezalar ile oldukça gergin bir ortamda oynanacak maç. ilk maçın sonucu 2-1 lyon galibiyeti ile geçilmişti. beşiktaş'ın turu geçebilmesi için 1-0 ve diğer 2 farklı skorlar yetiyor. maçın uzatmaya gidebilmesi için, 90 dakikanın 2-1 bitmesi gerekiyor.

beşiktaş'a başarılar diliyorum, umarım zorlanmadan turu geçer.

e: maalesef lyon turu geçmiştir. penaltılar sonucunda. can sağlılığı, üzülecek hiçbir şey yok, üstüne koyup çalışmaya ve ilerlemeye devam etmeli beşiktaş, doğru yolda. 1 penaltı farkla elendi. Tebrikler Beşiktaş.
zinzal
|GOOOLL| |GOOOOOOOOOOOLLLL| |GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL|
ANDERSON TALISCA
27. dakikada Talisca ceza sahasında topla buluştu, dönerek vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. 1-0 öndeyiz.
#Beşiktaş
#UEL

sarikanarya
Boyle maclarda teknik heyetin futbolculara penalti calistirmasi sart!!! herifler Allah ne verdiyse gomuyo bizimkilerin vurmaya mecali yok. Yazik oldu... yinede tebrikler BJK
cayisallama
Tebrikler beşiktaş.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon ekibine penaltılarda 7-6 mağlup olarak elendi.

Rakibine ilk maçta 2-1 mağlup olan ve sahasındaki karşılaşmada galibiyet arayan siyah-beyazlı takım, bu fırsatı değerlendirdi ve 90 dakikayı 2-1 önde tamamladı. Uzatmalara giden maçta gol olmayınca siyah-beyazlılar rakibine penaltılarda 7-6 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Karşılaşmanın 27. dakikasında Anderson Talisca'nın golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, 34. dakikada Lacazette'nin meşin yuvarlağı filelere göndermesiyle ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı. Talisca, 58. dakikada bir gol bularak takımına 2-1 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla tamamlanıca maç uzatmalara gitti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches