polis panzerinin iki çocuğu öldürmesi

gewende
şırnak silopi de gece vakti polis panzerinin henüz belli olmayan bir sebepten evin duvarını yıkıp içeriye girip, karşı duvara kadar ilerlemesi sonucu iki çocuk ezilerek can vermiştir.
merak edilen düz yolda bu nasıl oluyor gece vakti ve odanın diğer tarafına kadar neden gidiliyor. alta gelip 'kaza' diyecekler ise önce bir düşünün orada nasıl böyle bir kaza oluyor kaza mı yoksa gamsızca yapılan ihmalkarlık mı?

savcı soruşturma başlatmış. polisler 10 bin lira hazır etsinler ne de olsa 10 bin lira verince istediğini öldürebiliyor polis. daha önce ki olaylarda görüldüğü üzere

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/733666/Polis_panzeri_eve_daldi_iki_cocugu_yataklarinda_ezerek_oldurdu.html
elfirâşetüzzerka
(bkz: #51898) (bkz: tezat)
kim tarafından işlenirse işlensin, kendini savunamayan bir cana teşebbüs... cinayet cinayettir. ister anne karnında bir kaç haftalık olsun, ister büyümüş 6-7 yaşlarına gelmiş olsun... bu cinayetleri işleyenlerin de ''bönöm bödönöm bönöm kororom'' diyen kadınla aralarında hiç bir fark yoktur!
gewende
şimdi ortada olaylar arasında ayrım farkını idrak edememekten kaynaklı olarak yüzeysel ve toptancı bir düşünce tarzı ile düşülen yanılgı ve kavrayamama sorunu vardır.
panzer kendinden bağımsız iki bireyi iki çocuğu ezerek öldürüyor bu ilk olay.

kadın kendi vucüdun da can bulan ona yaşam verdiği embriyoyu hayata getirip sorumluluğunu alamayacağına karar vererek 10.haftayı geçmeden kürtaj kararı veriyor. o nedenle hayata getirmeden ve embriyo gelişimini tamamlamadan aldırıyor.bu da ikinci olay.

bu iki olay fizyolojik ve sosyolojik olarak birbirinden tamamen farklı bir durumdur.birinde kadın kendi vücudu ve hayatı hakkında karar verirken iken evet aynı zamanda embriyo hakkında oluyor bu karar ama bu kendisinden bağımısz değildir. ki yazdığım tekrar okunursa sorumluluğu ile beraber şeklinde yazılmıştır. diğerinde direkt olarak seninle hiçbir alakası olmayan bireylerin yaşamına son vermektesindir.

yani aristo mantığı şeklinde toptancı bir yaklaşım sergilemeden önce ve hödöö höödöö şeklinde hönkürmeden önce neyi ne ile benzeştiriyorum şeklinde sorgulayıp düşünmek tekrar düşünmek bizleri düşeceğimiz yanlışlardan kurtaracaktır velhasıl.
bobiler
tüylerim diken diken oldu. Bizim yaşadığımız hayatı yaşamadıklarını bilirdim ancak bu kabul edilemez bir şey. Bunu yapan polisler bunun hesabını vermeli.

Evin içinden geçmek nedir açıklamalı.

Ancak bu olay geçiştirilemeyecek kadar ağır ve acıdır. Muhammet ve Furkan kardeşleri yataklarında öldüren bu olayın sorumluları en ağır şekilde cezalandırılmalı ve en tepe noktasındaki yetkililer sorumluluklarını kabul ederek bir an önce Yıldırım ailesinden özür dilemelidirler.
İki güzel evladını kaybeden Yıldırım ailesi başta olmak üzere tüm Silopi halkına başsağlığı dilerken, bu olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches