5 mayıs 2017 bursa'da lise cinayeti

cayisallama
Aman allahım, aman Allahım bu nedir böyle.

Bursa'da, lise öğrencisi, aynı sınıftaki kız arkadaşını silahla öldürüp intihar girişiminde bulundu. Olaydan sonra mesajları ortaya çıkan liseli genç, arkadaşlarına "Arkamdan katil demeyin." demiş.


Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir lise öğrencisi, aynı sınıftaki kız arkadaşını silahla öldürüp intihar girişiminde bulundu. Acar'ı öldüren H.C.'nin, arkadaşlarıyla WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi'nde, lise öğrencisi H.C. (16) sabah erken saatlerde geldiği okulda, aralarında problem olduğu öğrenilen kız arkadaşı Nilüfer Acar'a (16) yanında getirdiği silahla, diğer öğrencilerin gözleri önünde ateş etti. H.C, daha sonra aynı silahı başına doğrultup, ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Öğretmenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.C ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Okuldaki diğer öğrenciler ise evlerine gönderildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
.

.
aberi
Bu tarz haberler istemsizce de olsa beni şiddete yöneltiyor.
Şimdi kınıyorum kötü buluyorum ancak içsel olarak içimdeki hayvana hitap etmiyor değil hani.
melankomik
şaka gibi olay. o yaşında ne yaşamış, ne görmüş, ne badireler atlatmış da bu hale gelmiş olabilir bu çocuklar diye düşünüyorum. ama tabii en büyük tehlike elimizin altında bulunan şu internet değil mi ? yeni hayat insani insandan soğutmada oldukça iyi şekilde ilerlemeye devam ediyor !!!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches