köyün ikizleri

elfirâşetüzzerka
iyilik ve kötülüğün, kıskançlığın ve sevginin ''ya hep ya hiç'' modunda çatışmalarını okuyacağınız güzel bir kitap. ikizlerden biri diğerine daha çok düşkün, bu düşkünlüğü hastalık boyutuna falan ulaşıyor. yazarı George Sand kitabın üzerinde isminin baş harfleri g.s. yazıyordu. :) okuduğumda 10 yaşındaydım, ama çok sevdiğim için 2 defa okumuştum. taşınırken kaybettim kitabımı. sahaflardan falan bulabilirsem yine alacağım.
kitabın sonu şöyle bitiyordu. (baya etkilemiş ki 15 sene geçmesine rağmen hala unutmamışım.)
babası, oğlunun askeriyeden yazdığı mektubu okuyor, çocuk binbaşı olmaya terfi etmişti sanırım. annesi de, artık köyüne dönsün, bizim gibi sıradan bir aile için çok fazla bu kadar mertebe, çok özledik oğlumuzu, gelsin diğer ikizi gibi onun da yuvasını kuralım falan diyordu. babasının sözü şu oluyor. ''korkarım gelmeyecek, evlenmez de hiç bir zaman, çünkü sevdiklerine tüm kalbiyle tüm benliği ile bağlanıyor bu çocuk'' cümlelerde ufak tefek hatalar olabilir. ama olay örüntüsü bu şekilde.
öğretmen sözlük başlıklarımdan biriydi ☺

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches