denizli cumhuriyet başsavcısı'nın trafik kazası

axit
Cinayettir.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, bu sabah yan yoldan çıkan hafriyat kamyonunun sol yanından çarpıp üstüne devrildiği makam aracında yaşamını yitirdi. Denizli'de FETÖ soruşturmalarında etkin olan Alper'in öldüğü kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, suikast ihtimali de değerlendiriliyor.

​15 TEMMUZ SONRASI İLK ASKERİ DARBE İDDİANAMESİNİ HAZIRLAYAN İsimdi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201705101028409923-denizli-bassavci-sofor-suikast-kaza/
abuzeroklava
Allah gani gani rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Bu kazada cinayet şüphesi görülüyor. Fakat şu da bir gerçek, Türkiye'de hafriyat kamyonları ve tırlar trafik kuralı tanımıyor. Onların bizim gibi insanların bilmediği kendilerine özgü kuralları var. Birgün önümüzde kırmızı ışık yanarken tır'ın biri geldi geçti. Ne oluyor derken yanımdaki arkadaş "onlar geçer abi, tırlar kırmızı ışıkta durmazlar" dedi. Niye durmazlar? "Büyük araçlar durmaz öyle her ışıkta" dedi... Şaşırdım kaldım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches