anlaşmalı boşanma

bobiler
kadın ve erkek kendi aralarında her şeyi ayırıp mahkemeye bir şey bırakmadan yaptıkları ayrılıktır.

Yargıtay'ın yeni içtihadına göre, boşanma davalarında, tarafların 'Mal talebimiz yok' beyanından sonra mal paylaşımı davaları açılamayacak.
tık tık
zinzal
boşanmaktır en nihayetinde kötüdür yani.

anlaşmalı dedikleri şey ise, yav garı bıktım senden he herif bende senden bıktım deyip oluşan boşanmadır.
cayisallama
kötü falan değildir. Boşanmak kötü bir şey gibi gözükebilir ancak insanlar ömürlerinden hayatlarından birşeyler götürmek istemezler ve olgunlarsa bu yola başvuruda bulunurlar.

evlilikten sonra edinilen malların paylaşımı, çocukların kimde kalacağı konusu ve buna benzer konularda hakime iş bırakmadan bir protokol düzenlenerek yapılan boşanmadır.

protokol dediğim şey ise, bi kağıda yazıp çiziyorsun şu ev benim bu ev senin, arabayı satıp parayı bölüşelim, çocuklar sende kalsın ben de istediğim zaman alabileyim tarzı şeyler.
sonra bunları tapu ve noterde icraate dökmek ve sonra tek celsede boşanmaktır bu anlaşmalı boşanmak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches