16 mayıs 2017 trump erdoğan görüşmesi

malayani
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından resmi törenle karşılandı.

Trump, görüşme öncesinde yaptığı kısa açıklamada, "Türkiye ile çok iyi ilişkilerimiz var ve bunu daha da iyi hale getirmek istiyoruz." dedi. Türk Amerikan ilişkilerini ilgilendiren konularda zor ve uzun müzakereler yapacaklarını söyleyen Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Erdoğan-Trump görüşmesi TSİ 19.45'te başladı.
zinzal
bir kaç dakika sürdü. ne yaptılar ne ettiler hiç bir şey anlamadım dorusu.

biz sana döneriz tarzında bir iş görüşmesi gibiydi.
abuzeroklava
Fetö'nün başı orada beslendiğine, PKK'nın ağır silahları oradan gönderildiğine göre... Bu iki belayı başımıza saranın ABD olduğuna şüphe yok. Efendim iç dengeler, falan filan.
Sonuç değişmiyor. Erdoğan ve Trump görüşmesi sadece diplomatik bir nezaket. Bunlardan hiçbir şey çıkmaz.
15 Temmuz'da olduğu gibi, eninde sonunda PKK meselesi de topyekün bir hesaplaşmaya ve kaba savaş kuvvetine gelip dayanacak.
Türkiye kendini en kötü senaryoya göre hazırlamalı. İçerde de dışarda da. Ötesi laf ü güzaftan ibaret...
bobiler
20 dk sürdü.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleştirilen görüşme sırasıda, Trump, FETÖ bağlantısı iddiasıyla tutuklanan İzmir Diriliş Kilisesi Papazı Andrew Brunson'un serbest bırakılmasını istedi. Aralık ayında, bir terör operasyonu esnasında tutuklanan Brunson hakkında resmi bir suçlama bulunmuyor.
angarali
Bu görüşmeden 2 farklı çıkarım yapılabilir. 1. Abd'nin hiç bir taviz vermediği ve vermeyeceği ortada tek tavizi Tayyip Erdoğan'ın bu konuşmasına mı verdi? Çünkü ülke içindeki karizması zedelenebilirdi. 2. Taviz verilmeyeceğini gören Tayyip Erdoğan çıkışını yaptı halep ordaysa arşın burda mı dedi ? Reza Zarrab Erdoğan için ne kadar önemli bilmiyorum. Öyle ya da böyle fazlaca badireler atlattı Erdoğan. Riske girip Reza'yı gözden çıkarmalı mı ? Bence çıkarmalı. Eğer ki Abd'nin elinde bir koz varsa riske girip onu egale etmeli bu fırsatlar bir daha ele geçmeyebilir. Çünkü pyd konusu ilerde başımızı çok ağrıtacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches