itaksi

bobiler
hayırlı olsun.
bi taksi denen rezaletten belki biraz kurtuluruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), cep telefonuna indirilen bir yazılımla en yakın taksiyi çağırarak, güvenli yolculuk yapılmasını sağlayacak İTAKSİ uygulamasını basına tanıttı. İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 'Akıllı Şehirler Fuarı' kapsamında, İstanbul'daki tüm taksilerde uygulanacak İTAKSİ uygulaması hakkında basına bilgi verdi.

tık tık
Rıhtım
Taksiciler izleneceği için guvenlik açısından önemli bir adım. Şikayet butonu da olur. Böylece binmeden taksicinin skorunu görüyor oluruz.
zinzal
güzel olmuş.
bu güzel olmuş dediğimiz şeyler akp ve belediyeleri için bir övgü değildir.
daha önceden yapmaları gerekirdi yeni yeni yapıyorlar sadece.
Rıhtım
Konuşma ve görüntülerin kaydını da içeren sistem için avukatlar ve muhalifler özel hayatın ihlali gerekçesiyle harekete geçtiler. Haklılar. Yine de taksicileri adam edecek uygulamalara umarım devam edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches