galatasaray 2017-2018 sezon formaları

abuzeroklava
Ne kadar başarısız olsalar da forma bizim için kutsaldır.

Galatasaray'ın gelecek sezonda giyeceği formalar belli oldu. Sarı Kırmızılılar'ın klasik parçalı formada bu yıl tasarımsal değişikliğe gittiği görüldü..



imschrolled
tasarım bakımından her yıl daha da kötüye giden formalırımızdır. bu kadar köklü ve tarihi başarıları olan kulübün formaları bu kadar kötü olamaz.

şu formanın üstüne çıkamadık:

nsm
vizyonsuz yönetimin en yeni icraati. en güzel parçalı forma örneği klasik metin oktay formasıyken nasıl olurda hala bu tasarımdan uzaklaşılır hiçbir gsli anlam veremiyor sanırım. her daim büyük getirisi olan forma satışlarını düşürmekle kalmayıp muzlu çilekli transfer yapılmazsa bu formayı kimsenin satın almayacağını düşünüyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches