24 mayıs 2017 afc ajax manchester united maçı

cayisallama
UEFA Avrupa Ligi kupası, yarın oynanacak final maçıyla sahibini bulacak. Finalde Hollanda'nın Ajax ile İngiltere'nin Manchester United takımları, TSİ 21.45'te İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da kupayı müzelerine götürebilmek için mücadele edecek. Karşılaşmayı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek.
cayisallama
bu maçlar artık heycanlandırmıyor. Eskiden bi nebze olsun buralarda şansımız olurdu ama sağolsun özbek yönetimi onu da elimizden aldı.
galatasaray olmayınca heycan da olmuyor maalesef.
imschrolled
ajax'ın kazanmasını istediğim maç. çok güzel bir jenerasyon geliyor, çok iyi top oynuyorlar. şampiyonlar ligi'nde de onları izlemek güzel olabilir.

united yine ekol bir takım. her zaman favori, eğer bir maçta ismi varsa. şampiyonlar ligi'ne katılma adına tek şansları bu kupayı almak. bu nedenle onlar da isteyecek ve iki taraf açısından da zor bir maç.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches