16 haziran 2017 sakarya hendek olayları

cayisallama
Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde dün sabah saatlerinde Suriyeli işçiler ile vatandaşlar arasında çıkan kavga gece saatlerinde de devam etti. İlçede gerginliğin sürmesi üzerine çok sayıda jandarma ve çevik kuvvet ekibi ilçede görevlendirildi.
ccc
döven hendeklilerin ellerine kollarına sağlık.
Suriyeliler vatandaş değildir..mültecidir. vatandaş kelimesini kabul etmiyorum. ayrıca haklarında işlem yapılmasını değil sınır dışı edilmesini istiyorum.
aberi
Böyle çözülmez sorun kardeşim bizimde Almanya'da Belçika'da İsviçre'de gurbetcimiz var ve istenmiyorlar bunlar sıkıntılı işler az hoşgörülü olun olayı yapan cezasını adliyede çeker sağduyu gerekli sakın olmalıyız her daim.
zinzal
mülteciler ülkemizde hiç paraya çalışan insanlar. Özel sektörde insanlar ne kadar zorlanıyorsa bu insanlar 5 katı daha zor bir yaşam sürüyor. Ne kadar haklılardır bilinmez ancak evlerini basmak darp etmek ne kadar ayıp ne kadar nahoş durumdur.

Adaletsizlik varsa isyan çıkar. İsyan çıkaran kişi her zaman hain değildir.
bobiler
Suriyeli süprüntülere takır takır maaş öde, vergisiz satış yapmasına, mekan açmasına, şirket kurmasına izin ver, altına vergisiz araba çekmesine, ücretsiz ameliyat olup, tek kuruş ilaç katkı payı, SGK harcı ödememesine imkan tanı, öğrencisine 1200 TL burs dağıt, 6 yaş altı Suriyeli veletler için, iki ayda bir çocuk maaşı dağıt, kendi vatandaşına gelince isyan etsinler.

isyan her zaman hainlik değildir ama bunların yaptıkları nedir?
piri fani
Bu kavgaya karışan Hendek'liler eski kafkas mültecilerdir. Yazık ki aç açın halinden anlamamış.

Bu davranışlardan hicap duyuyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches