15 haziran 2017 chp güvenpark yürüyüşü

0 /
cayisallama
kemal kılıçdaroğlu'nun açıkladığı yürüyüştür.

üzerinde "adalet" yazan bir pankart ile dün saat 11:00'de güvenpark'tan istanbula doğru yapılacak yürüyüştür.
bobiler
Bu yol Özgürlük yoludur, Adalet yoludur...
Sadece Adalet istiyoruz!
Yüz binler olduk yürüyoruz.
Ankara'dan İstanbul'a Adalet Yürüşündeyiz.!!!
abuzeroklava
Türkiye'ye terörist devlet yaftası yapıştırmaya çalışanlar küresel terör şebekesinin elemanı yahut uzantısıdır... Başta Fetö bu ağızla konuşan herkes de öyle. Amaç Türkiye'yi Suriye, Irak, Afganistan gibi yapmaktır. Hala göremeyene yazık olsun! Bu, hükümet meselesi değil. Türkiye'nin varlık yokluk meselesi...
aberi
*Özgecan Aslan için Adalet istediniz de itiraz mı ettik...?
*Yasin Börü için Adalet istediniz de itiraz mı ettik....?
*Şehid Ömer Halis Demir için adalet istediniz de farketmedik...!!
*Şehid Savcı Mehmet Selim Kiraz için Adalet istediniz de itiraz mı ettik...?
*Şehidler için Adalet istediniz de arkanızdan mı gelmedik...?
*Şehid Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için Adalet istediniz de biz mi duymadık...?
....................................................................vs.
Siz bu milleti salak mı zannediyorsunuz....?
Sizin adalet talebiniz ancak şovdan ibarettir...
Siz ancak devlet/millet düşmanları için yollara düşersiniz... biz de sizi ibretle izleriz...!!
3
ramizdayi1 ramizdayi1
Ömer halis'in katillerinin yol arkadaşlarına karşı yürünüyor bilginize. Sağır sultan bile duymuştur muhalefet cephesinin dünden bugüne fetö terör örgütüne karşı olduğunu. Ama sizler varya sizler, dün tükürdüğünüzü yalıyorsunuz! Dün fetö'nün savcıları bu ülkenin g.kurmay başkanına terörist yaftası vururken sahte belgelerle sizler ayakta alkışlayıp, onlara yaranabilmek adına para bastınız. Biz dün bunlar devleti ele geçirmişler derken, sizler bunlar din düşmanı vatikan'a hizmet eden misyonerler dediniz. Biz dün, kozmik odaya girilmesinin çok yanlış olduğunu söylerken, sizler türkiye pranga'dan kurtulmuştur diye yapılan haberleri alkışladınız.. Bugün kalkıp fetö kozmik odada ki devlet sırlarını yurtdışına pazarlamış diye ağlarken biz sadece adalet istiyoruz. Daha dün muhterem hocaefendi derken miting meydanlarında biz okyanus ötesinin gizli örgütü diyorduk! Biz dün sorular çalınıyor, hak hukuk yeniyor derken sizin adalet bakanınız çıkıp muhterem fetullah hoca'nın cemaatine atılmış alçakça itiraftır, herşey devlet kontrölü aldında dedi alkışladınız.. Dün mevki makam sahiplerinin hakları yenirken sizler sustunuz. Ne istediler de vermediniz, doğru ya koca resiniz böyle demişti mitingler de.. Gel artık bitsin bu hasret demişti reisiniz ne çabuk unuttunuz... Ülke kavrulmuş, kavurmacılar'ın esas babaları, esas örgüt yardım yatakçıları dışarıda devlet imkanlarının saltanıtını sürerken bugün kavurmacı tutuklandı diye ( sözde ) adalet var bu ülke de diyorsunuz... Sizi gidi bop eşbaşkanları sizi... Hatırladınız mı sizden birileri " bop " eşbaşkanıydı... Bugün ortadoğu'da tıkır tıkır işliyor, reisiniz sayesinde... Daha dün bebek katili teröristleri sınır da, davul zurnayla karşılayıp çadır mahkeme kurarak serbest bırakan, önce oslo görüşmeleri yalandır, bunu belgelemezlerse alçaklardır, namussuzlardır diyenler, sonra çıkıp bir sıkıntısı olan varsa beni görsün diyenler sizlerdiniz. Oslo görüşmesi hatırladın mı? Hani g.doğu ve doğu anadolu bölgelerine bağımsız kürdistan yapılmasına kararlaştıran görüşme. Şimdi utanmadan milliyetçilik, vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz! Siz bukalemun gibi gömlek değiştirenlersiniz! Dün şeriatçı, sonra ılımlı islamiyet, dün terörist yandaşçısı, bugün milliyetçi...
aberi aberi
Bi kısmına katılıyorum yazdıklarının. Yalan yanlış değil. Ancak CHP dediğin ülke problemlerinden çok şahsi olaylarda bu adalet duygusunu öne çıkarıyor.

Bu günkü Berberoğlu durumunu da siz her boku yediniz bunu da bizim için yiyin diyorsunuz. Yok artık hain olan cezasını çekmeli.
ramizdayi1 ramizdayi1
Ben artık türkiye'de ki adaletsizlik olaylarına partisel bakamıyorum. Bu ülke de, tek suçu yıllar yıllar önce bu fetö denen örgütün dershanesin de hademelik yapan daha sonrasında işten kovulan engelli bir ağabeyin, darbeye yardım ve yataklıktan, fetö terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek suçlarından hemen hemen bir yıla yakındır içeride suçsuz yere tutukli kalmasından şikayetçiyim. Dün yol arkadaşları bunlarla kolkola beraber vatanı paylaşırken, bugün bizleri yönetenler pişmanız allah affetsin diyerek işin içinden sıyrılıp, kendi kendilerine suçsuz olduklarının hükmünü veriyorlarsa kusura bakmayın ama bu saatten sonra ben böyle adaletsizliğin olduğu bir ülke de adalet timsaliyiz, adaletli bir ülke de yaşayanlara bir taraflarımla gülerim.
Rıhtım
Kemal kılıçdaroğlu önderliğindeki chp'nin ankara'dan istanbul'a gerçekleştirdiği yürüyüş. Bakalım gezi kadar izi adı kalacak mı?
abuzeroklava
Kendi parti üyeleri bile anladı ama Taşgetiren anlamamış KK'nın sokaklara inmekteki amacını.. Yazık çok yazık. Bahsettiği türden mağduriyetler için inmedi bu adam sahaya... Tam tersine. Türkiye'ye operasyon çekmeye kalkan Fetö ulakları için indi. Can Dündar'ı da geri getirin diyeceğine, yürüdüğünün ikinci günü Kavurmacı'nın tutuklanmasına karşı çıktı...
spazmoldum
'' adalet için '' yürüyenlere ; fetö, dhkpk-c , pkk ve alman milletvekilleri de destek veriyor .. hatta ''tüm türkiye' de bu yürüyüşler yapılmalıdır'' yorumunda da bulunuyorlar ..

anladığım kadarı ile; mesele adalet değil, tıpkı bir zamanlar meselenin ağaç olmaması gibi ..

bobiler
69 yaşında bir insan 40 derece sıcakta 420 km yol yürüyor...Bu beyaz gömlekteki "TER" masumlar "KAN" dökmesin diye...Parti flaması yok,Parti sloganı yok,tek istek ADALET...Elinde 1000 liralık bardak yok,su şişesinde limonata içiyor...Kim yaparsa yapsın ayakta alkışlanacak hareket..

bobiler
69 yaşında bir insan ankaradan istanbula yürüdü. bu tarihe geçti. helal olsun duruşuna da yürüyüşüne de.

Adalet Yürüyüşü'nün 23'üncü gününde saat 12.00 sıralarında İstanbul'a girdi. Kılıçdaroğlu'nu İstanbul il sınırında mehteran ekibi karşıladı. CHP Tuzla İlçe Teşkilatı tarafından getirildiği öğrenilen mehteran takımı İzmir Marşını da çaldı.

piri fani
Bahçeli talimatı vermiş.

Talimata göre, herhangi bir tahrike mahal vermemek adına yürüyüş güzergahında MHP ilçe teşkilatları ve ülkü ocakları 2 gün süreyle kapalı tutulacak.
dulcinea
Kemal kılıçdaroğlu'nun 16 nisan referandumundaki "hayır" seçmenini yeniden bir araya toplamayı başardığı, vasıtasıyla ülkenin gündemini 23 gündür ele geçirdiği yürüyüş.

Gelen eleştiriler ve eleştiren kitlenin özellikleri incelendiğinde yürüyüşün başarılı olduğu anlaşılıyor zaten.
piri fani
Basit görünmesin tarihi bir eylemdir.

Maltepe mitingi ile bitecektir. Siyaset adına ayıptır. Hem yapan hem yaptıran için. Düşünün ki devlet devlete güvenmiyor.
abuzeroklava
Darbe başarısız olunca 3 gün boyunca "Mehmetçiği kemerle dövdünüz" diye darbeye ağıt yakanlar, Mehmetçik katillerinin uzantısı HDP'lilerle adalet arıyor... Acaba gerçek adaletin A'sı gelse bunları ne yapar?
KK böyle devam etsin... Destek veren İlker Başbuğ da katılsın.. Allah yardımcısı olsun diye dua dilekleri gönderen Meral Akşener de yürüyüşe katılsın... Böyle hep beraber devam etsinler... Aman bozmayalım..!
Not: Bazı çok akıllılar sadece yürüyüşü demokratik hak zannediyor... Yürüyüşe karşı olmak da demokratik haktır... Şiddet olmadığı sürece.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches