ülkemizdeki sorun çözücüler

imschrolled
hemen her alanda uygulanan ve bir şekilde cılkı çıksa da vazgeçilemeyen sistemler, uygulamalardır. en bilindik olanı, "sınav."

sınav evet. rekabetin, yarışmanın ve ekmeğin aslanın midesinde olmasının tüm bileşimi bir yana, memur olmak için, doktor olmak için hatta öğretmen kalabilmek için, atanmak için, ingilizce biliyor olmak için, araba sürebilmek için ve bilimum ihtiyaç için gerekli olan.

varsayılan ölçme-değerlendirme ve yerleştirme işlemi... futbolcu olabilmek için binlerce kişinin katıldığı seçmelere girer insanlar, en iyi ihtimalle 3 kişiden biri olabilmek için, bu da bir sınavdır. hatta diğer sporları, pek rağbet görmediğinden bu seçme aşamalarından kaçmak için seçerler.

bir dönem, şıklar üzerinden sistemli bir kopyanın (torpilin) döndüğü haksızlıktır. ortalama 15-16 sene okumuş tahsilli birinin hayatı boyunca girip çıktığı ve bir o kadarına daha bir baltaya sap olabilmek için ihtiyacı olandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches