istanbul ankara istikameti

imschrolled
bayram trafiği ile birleşince çilenin/işkencenin diğer adıdır. 2,5 saatlik yol 6 saat civarına geliyor. birde bu molasız ve kazasız iyi bir ihtimal. otoban ve diğer yollar çok yetersiz kalıyor. yani bir iki değil her tatil ya da bayram dönemi böyle oluyor. bir tane daha alternatif yol olmalı.

yine en ilginç yanı, adım başı yeni hasar almış araçların olması. böyle bir hengamede kimse kural tanımıyor. millet birbirinin tepesine çıkacak...
cayisallama
istanbuldan ankaraya yerleşmiş biri olarak hiç sevmediğim istikamet. Gelirken allahım yine mi gidiyorum demekten alıkoyamıyorum kendimi.
mondestore
ben istanbul ankara arasında sadece istanbul - kocaeli bölümünü kullandım ve 5.5 saatte gidebildim. deli olmak içten değil birde mal şöförler olmasa .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches