mng kargo tunus şubesi

cayisallama
Google yerel rehberlerde adresi bile güncel olmayan şube. adresi büklüm sokak no:6 bu arada. Düşünün o kadar kurumsallıkla, esnaflıkla alakası olmayan bir şube.

Rezilllik başlığı açıp alıştık artıktan ziyade burada dursun bi gün bir gören olur belki. Eğer sözleşme imzalamadıysanız imzalamayın.
Bu şubede şöyle bir problem var. Adamlar bildiğin çomar. Gün içerisinde müşteri ile edilen kavga mı dersin, apartman ve kaldırımın sürekli işgali mi dersin, müşteri memnuniyeti adına zırnık olmaması mı dersin...

Şimdi bir anlık sinirlenip gelip bunu buraya yazmıyorum. Bu gün (benle alakası bile yok konunun) bir bağrış çağrış gelmeye başladı. Yaklaştıkça bağrış çağrış bildiğin küfürlü sözlere dönüştü. Bu ve buna bezer olaylar ilk defa olmuyor istikrarlılar. Hani müşteri haksız geldi sövdü diyecem ama, bütün müşteriler de stres atmak için gelip sövmüyordur herhalde.

Benimle ilgili sıkıntıyı şu diyalog ile açıklayabilirim belki; kargo poşeti tedariki edememem.
-kargo poşeti ihtiyacımız var
-elimizde kalmadı
-ne yapayım kargoyu peki?
-bi zarfa koy getir o şekilde göndeririz
-hmm tamam.
2
zinzal zinzal
müdürmüm bizim sirkecideki mng çalışanları on numaraydı hatırlarsan. Şubeden şubeye fark ediyor demek.
cayisallama cayisallama
bizim elemanlar kraldı ya. hayyam şubesi miydi oranın adı. pasajın karşı tarafında.

burdaki adamlar gerçekten sıkıntı. zaten sevmem angaralı tarzı insanları. bunlar bildiğin kahya. iş ahlakı desen yok, saygı sevgi desen oda yok. yokta yok yani.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches