fetö'den ihraç edilenlerin yaptığı işler

cayisallama
iş dolayısıyla görüştüğüm insan sayısı üç haneleri geçmiştir. İçlerinde hain de vardır hain damgası yemiş masum da.

Şimdi bu adamlar atıldı ve bu gün ne iş yapıyorlar. Bu adamlar bu tür geçim tarzı şeyleri pek düşünmüyorlar öncelikle. Yani derdimiz bunlar açken biz tok yatıyoruz değil kesinlikle. Bu adamlar daha çok üzerlerine yapışan damgadan kurtulma ve hayatı eski haline getirme derdindeler.

Darbenin beyni olmayanlar için müthiş bir riskti darbe girişimi. Çünkü başarılı olsaydı darbe bi alakası olmayan, kesinlikle ben masumum, ya ben bu adamları rüyamda bile görmedim diyenler devletin koltuklarını dolduracaklardı. Bu riskin farkında olanlar vardı birde farkında olmayanlar ama bu riskti.

geçimleri ise şuan benden iyidir muhtemelen. dünyalığını yapmak tabiri vardır. Bu insanlar dünyalıklarını yaptılar zamanında. hemde başkalarının hakkını yiyerek.

memur olarak atılanlar damgalı atıldılar. 36- OHAL/KHK' koduna istinaden tescilliler.
bu gün bir zanaati varsa o zanaati yapıyorlar özel sektörde. berber, camcı, inşaatcı vs. olmayanlar ise sgksız olarak şirketlerde görev alıyorlar. üst düzey yöneticilik yapanlar bile var bunların arasında. Danışmanlık verenler var. Yani aç değiller. Allah rızıklarını bir şekilde veriyor.

Bunların dışında gerçekten durumu kötü insanlar yok mudur? illaki vardır. Ancak ben örgütün halen yer altından devam ettiği kanısındayım. Bu yer altında süren örgüt elemanlarına geçim bedellerini ödüyordur. Çok Çetrefilli pazarlıklar dönüyordur. Bana bakmazsanız itirafçı olurum şeklinde ki tehditler (ister aleni ister değil) örgütü bu insanlara bakma zorunluluğunu ortaya çıkarıyor.

Kayıtlı ve kayıt dışı ekonomileri çok yüksek miktarda bu örgütün. sadece develete geçen para miktarı 48,5 milyar $. https://goo.gl/bwMvYg siz bide devredilmeyen ve kayıt dışını düşünün.

Diyeceğim o ki bunlardan ziyade asgari ücretin bu kadar az olmasından dertlenelim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches